Αρχική Αγωνιστικά Νέα Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Α.Ε.Κ.

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Α.Ε.Κ.

Στην Κέρκυρα έφτασε αεροπορικώς σήμερα το πρωί η ομάδα για να αντιμετωπίσει τον Φαίακα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η ομάδα θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της, παραμένοντας αήττητη στην κορυφή και παρά τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, παραμένει συγκεντρωμένη και καλά προετοιμασμένη.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, έτσι στο νησί ταξίδεψαν οι: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Hoggas, Αραμπατζής, Kosanovic, Arsic, Γιόσμου, Buneta, Μωραΐτης, Jimenez, Criciotoiu, Jakobsen, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μυλωνάς, Νικολαΐδης.

Στην αναμέτρηση η τοπική ομάδα θα δώσει γορτινό χαρακτήρα, καθώς οι Φαίακες θα τιμήσουν τον αρχηγό μας, Διονύση Γεωργιάδη, που κατάγεται από το νησί για την προσφορά του στο ελληνικό χάντμπολ.

Ο μεγάλος αρχηγός του “Δικεφάλου” δήλωσε στο aek.gr: “Είναι κάτι πολύ όμροφο για μένα αυτή η επιστροφή στο νησί μου και η βράβευση, βέβαια, που με τιμάει ιδιαίτερα, μία ομάδα με ιστορία όπως ο Φαίακας. Από εκεί και πέρα για εμάς σαν ομάδα είναι άλλο ένα παιχνίδι , το οποίο θέλουμε να πάρουμε τους 2 βαθμούς. Σίγουρα θα υπάρχει κόπωση λόγω του αγώνα του Κυπέλλου, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τους πανηγυρισμούς για τη νίκη στο ντέρμπι και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα, όπου θεωρώ ότι έχουμε τον πρώτο λόγο“.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 με διαιτητές τους Λινάρδο-Νικολαΐδη, και παρατηρητή τον Μεϊμαρίδη.

Η ομάδα μας θα επιστρέψει και πάλι αεροπορικώς για να προετοιμαστεί για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης.