Αρχική Αγωνιστικά Νέα PreGame: Φίλιππος Βέροιας – Α.Ε.Κ.

PreGame: Φίλιππος Βέροιας – Α.Ε.Κ.

Για την Βόρεια Ελλάδα θα πετάξει η ομάδα μας σήμερα το πρωί, για να μεταβεί στη Βέροια, όπου θα αγωνιστεί με τον τοπικό Φίλιππο για την 20η αγωνιστική της Handball Premier.

Στόχος είναι μόνο η νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να επικεντρωθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει με τον Διομήδη Άργους που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/03, πιθανώς στο κλειστό ¨Νίκος Γκάλης¨ του ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν του Marin Buneta, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Arsic, Criciotoiu, Δομπρή, Γιόσμου, Jakobsen, Κεδέρη, Kosanovic, Μωραΐτη, Florido, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Jimenez, Ζαμπούνη, Hoggas.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο aek.gr: “Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Αυτό δεν μας αφορά εμάς, καθώς όπως πάντα θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουμε τους δυο βαθμούς και να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος“.

Ο τερματοφύλακας μας Ίγκορ Άρσιτς ανέφερε στο greekhandball.gr:

«Ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια ομάδα με τεράστια παράδοση στο ελληνικό χάντμπολ και τον σεβόμαστε, ανεξάρτητα από την τωρινή του θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Την Κυριακή (8/3), θα είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τους δύο βαθμούς της νίκης».