Αρχική Αγωνιστικά Νέα Pregame : Σαλαμίνα HC-Α.Ε.Κ.

Pregame : Σαλαμίνα HC-Α.Ε.Κ.

Η ομάδα μας σήμερα θα ταξιδέψει μέχρι την Σαλαμίνα όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier. Στόχος φυσικά μία νίκη ακόμα, για να ολοκληρωθεί με το απόλυτο των νικών ο Α’ Γύρος της Α’ Φάσης, καθώς την 7η αγωνιστική έχουμε ρεπό.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Δικαιούλια, Κοβάνη, Jimenez, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη. Εκτός θα μείνουν οι Μπαμπατζανίδης, Μυλωνάς Αραπακόπουλος και Ugalde.

Ο διεθνής πλέι μέικερ, Μπάμπης Δομπρής, δήλωσε στο aek.gr: “Αντιμετωπίζουμε άλλη μία ομάδα που βρίσκεται ξεκάθαρα σε διαφορετικό επίπεδο από εμάς. Εμείς αυτό που θέλουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με τη Σαλαμίνα, είναι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέτουμε ως ζητούμενα στις προπονήσεις και να κρατήσουμε την ενέργεια και τα τρεξίματά μας σε υψηλό επίπεδο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου“.

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι μετά το 2006 , που ο Χριστόφορος Μπακαούκας αγωνίστηκε με την ομάδα μας, θα βρεθεί απέναντι μας σαν αντίπαλος. Στην ομάδα όπου για 10 χρόνια, αγάπησε και αγαπήθηκε, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί σε livestreaming στο κανάλι του youtube της Σαλαμίνας HC