Αρχική Αγωνιστικά Νέα Pregame: ΑΕΚ –KH Prishtina

Pregame: ΑΕΚ –KH Prishtina

Πρεμιέρα στην Ευρώπη θα κάνει απόψε η ομάδα μας έπειτα από δύο μήνες απραξία, υποδεχόμενη την Πρίστινα. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου στις 19:00 έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, εκτός από τη ρήξη χιαστού που έχει υποστεί ο Ουγκάλντε και έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Bauer, Kosanovic, Παπαδιουνσίου, Τζηράς, Νικολαΐδης, Κεδέρης, Μυλωνάς, Καλόμοιρος, Florido, Jimenez, Δομπρής, Buneta, Reina, Αραμπατζής, Lemos, Αραπακόπουλος. 

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στο aek.gr:“Επιστρέφουμε σε επίσημους αγώνες μετά από μεγάλο διάστημα και ο ενθουσιασμός είναι σαφής. Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της μέσα σε αυτόν τον μήνα που επανενταχθήκαμε στις προπονήσεις και μοναδικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγώνων είτε φιλικών είτε επισήμων, μιας και είμαστε μία από τις ελάχιστες χώρες που δε δραστηριοποιείται το πρωτάθλημά της. Έχουμε αναγνωρίσει τον αντίπαλο μέσα από βίντεο και έχουμε δουλέψει πράγματα προσαρμοσμένα σε αυτόν. Θεωρώ την ομάδα μου φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην KH Prishtina, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη δίψα μιας ομάδας που δεν έχει τίποτα να χάσει. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε συμπαγείς και να πάρουμε αυτή την πρόκριση σαν σύνολο, δείχνοντας τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή σεζόν“.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6, αλλά και από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω Covid19, δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων.