Αρχική Αγωνιστικά Νέα Pregame ΑΕΚ – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Pregame ΑΕΚ – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απόψε για την ομάδα μας, κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή (21/09, 19:00, ERTSPORTS).

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος χωρίς τους παθιασμένους οπαδούς τους στις εξέδρες,(απαγόρευση εισόδου λόγω Covid19), θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο την νίκη απέναντι στον κύριο αντίπαλο για την πρώτη θέση του Νότιου ομίλου..

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή πρίν το παιχνίδι. δηλωσε στο aek.gr: “Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι, στην αρχή μάλιστα της σεζόν. Δεν έχουμε μεγάλη εικόνα από τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έγιναν αρκετές αλλαγές. Θέλουμε μόνο τη νίκη, που θα μας δώσει ώθηση για μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν με νέο σύστημα στη διοργάνωση“.

Ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Νικολαΐδης, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσους μήνες επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση. Η πανδημία μας στοιχίζει την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, καθώς είχαμε συνηθίσει τόσο γενικά, όσο και σε τέτοια ντέρμπι να τον έχουμε στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το καιρό. Περιμέναμε από τον Ιούλιο αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα ακόμα πλεονέκτημα, ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Είναι το κάστρο μας και θα πρέπει να το υπερασπιστούμε. Ο αντίπαλος έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί στον περιορισμό των λαθών και στις άμυνες. Εμείς πάμε πάντα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Θα δώσουμε το 100% και θέλουμε δείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ ως Πρωταθλητές για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας“.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο e-handball.gr: «Ξεκινάμε μια δύσκολη σεζόν λόγο του ιού. Πρωτόγνωρες καταστάσεις! Η ομάδα έχει αλλάξει level και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και ας μην είναι στο γήπεδο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το ματς γιατί είναι ένα ντέρμπι εναντίον του αντιπάλου που θα παίξουμε πολλές φόρες φέτος για τίτλους. Θα παίξουμε και γι’ αυτούς που δεν θα είναι εκεί αλλά ελπίζουμε το συντομότερο να τους δούμε εκεί! Καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS HD στις 19:00