Αρχική Αγωνιστικά Νέα Pregame: Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic – Α.Ε.Κ.

Pregame: Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic – Α.Ε.Κ.

Στο κλειστό ΔΑΚ Πλάτων στην Νίκαια, θα αγωνιστεί η ομάδα μας απόψε στις 18:45 για την 3η αγωνιστική της Handball Premier, απέναντι στον Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, επεσήμανε μιλώντας στο greekhandball.com : «Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τον Άρη Νικαίας, ο οποίος έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, που πηγαίνει βήματα μπροστά την ομάδα, με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Παράλληλα, διαθέτει αθλητές που δίνουν πάντα το 100% σε κάθε ματς, πράγμα που είμαι σίγουρος πως θα συμβεί και αύριο (05/10). Για εμάς είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θα δούμε κατά πόσο μπορούμε να παραμένουμε σταθεροί στην απόδοσή μας σε ξένες έδρες».


Από την άλλη, ο παίκτης της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου, σχολίασε επίσης στο greekhandball.com: «Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό, θα δοκιμάσουμε σχήματα και θα επιχειρήσουμε να κάνουμε, γενικά, όσα και στην προπόνηση. Θέλουμε πολύ να… βγάλουμε αυτοματισμούς. Αν και ο αντίπαλος είναι αδύναμος, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη θα μας βοηθήσει στο να «δέσουμε» ακόμα περισσότερο ως ομάδα».
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης στο αυριανό ματς.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε: «Παίζουμε μέσα στον Άρη, μια δυναμική ομάδα που θα μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού όπως εμείς θέλουμε και να πάρουμε τους 2 βαθμούς».

Ο Malik Hoggas δήλωσε στο aek.gr: “Το αυριανό παιχνίδι είναι άλλη μία ευκαιρία να δυναμώσουμε σαν ομάδα και να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Μπορεί να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά κανένας στην ΑΕΚ δεν υποτιμά τον αντίπαλο και όλοι συγκεντρωμένοι στοχεύουμε στους δύο βαθμούς της νίκης“.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Δομπρή, Μωραΐτη, Ζαμπούνη, Hoggas, Νικολαΐδη, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Jakobsen, Παπαδιονυσίου, Ozmusul, Arsic, Buneta, Γιόσμου και Κεδέρη.