Αρχική Αγωνιστικά Νέα Pregame:¨Α.Ε.Κ – H.C.ΣΑΛΑΜΙΝΑ¨

Pregame:¨Α.Ε.Κ – H.C.ΣΑΛΑΜΙΝΑ¨

Η ομάδα μας σήμερα (19/09, 13:00) υποδέχεται την HC Σαλαμίνα στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου της Handball Premier. Φυσικά δεν τίθεται λόγος για το φαβορί της αναμέτρησης καθώς η ομάδας μας έχει μοναδικό στόχο την νίκη. Έχει επισημανθεί από όλους πως η τεράστια επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου έχει μείνει στην ιστορία και φέτος είναι μια νέα σελίδα, με νέους στόχους και ίδιο πάθος για τίτλους.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάννη Καλόμοιρου και Σοφιάν Μπεντζιλαλί. Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Κεδέρη, Μυλωνά, Ουγκάλντε, Τζηρά, Άντζελιτς, Χιμένεθ, Κοτσιώνη, Στάθης, Φλορίδο, Ζαρίκο, Δικαιούλια, Νικολαΐδη, Λέμος, Μπουκοβίνα, Παπαδιονυσίου.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Σαλαμίνα HC έχουν τεθεί αντιμέτωπες μόλις 2 φορές, 1 σε κάθε έδρα. Η ΑΕΚ μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ έχει σημειώσει συνολικά 83 τέρματα (43 εντός έδρας) και έχει δεχθεί 50 (23 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στη Σαλαμίνα HC στο Πρωτάθλημα είναι ο Δημήτρης Τζηράς με 13 τέρματα.

Μια διαφορετική πινελιά θα αποτελέσει η επάνοδος των φίλων της ομάδας στην εξέδρα. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει με την τήρηση όλων των απαιτούμενων κανόνων.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το AEK A.C. TV.