Αρχική Αγωνιστικά Νέα KH Prishtina – ΑΕΚ 8 – 41

KH Prishtina – ΑΕΚ 8 – 41

Σοβαρή και απόλυτη έως την λήξη παρουσιάστηκε η ομαδάρα μας και διέσυρε την Πρίστινα 8-41 ! Επίσημα λοιπόν και πάλι στους  «16» του EHF European Cup.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας άφησε εκτός αποστολής τον Τζηρά που προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό (αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις) και τους Κοσάνοβιτς και Μυλωνά. Γυσικά εκτός ήταν και ο Ουγκάλντε. Αγωνίστηκαν οι νεαροί Στάθης, Κοτσιώνης και Μπαμπατζανίδης που είχαν εξαιρετική απόδοση.

Η ομάδα μας ήταν εντυπωσιακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στην αντίπαλο. Με πολύ γερή άμυνα(δεχόμενη ΜΟΝΟ 8 τέρματα) και με επίθεση πολυβόλο ! Όταν η ομάδα τρέχει δεν υπάρχει αντίπαλος που θα την αντιμετωπίσει εύκολα.

Εξαιρετικοί κάτω από τα δοκάρια ήταν για άλλη μια φορά ο Μπάουερ αλλά και ο Μπαμπατζανίδης ο οποίος συνέχισε το έργο στου συμπαίκτη του !

Στα τελευταία λεπτά ο Πλάθα είχε μια αψιμαχία με τον εριστικό Κιούνι, αντικρίζοντας και οι δύο την κόκκινη και μπλε κάρτα από τον διαιτητή και έτσι κινδυνεύει να χάσει την επόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Η διαιτησία ήταν συνολικά και στους αγώνες κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα !

Μέσα στην εβδομάδα η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση.

ΠΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΕΚ 8-41

Πρίστινα (Καμπάσι): Μπεκιράι, Ραμαντάνι, Ντουγκολί 1, Κουλέτα, Αμπάζι, Μπαϊκινόφκι 2, Γιούκα 3, Σαμπάνι 1, Κούρι, Σούλα, Αντέμι, Αγκούσι, Κιούσι, Μπεσίρι, Βισόκα 1, Μουσταφά

ΑΕΚ (Δημητρούλιας):Μπαόυερ, Αραμπατζής 3, Δομπρής 4, Λέμος 5, Νικολαΐδης 3, Ρέινα 5, Στάθης 2, Μπαμπατζανίδης, Πλάθα 1, Φλορίδο, Κοτσιώνης 8, Παπαδιονυσίου 3, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 1, Μπουνέτα, Κεδέρης 5

Διαιτητες: Μανέα/Ιλιέσκου

Δίλεπτα: 2/0  Πέναλτι:0/0- 5/5