Αρχική Γενικά Νέα «21 φίλοι της ΑΕΚ»

«21 φίλοι της ΑΕΚ»

Προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ άρχισε μια ομάδα φίλων της «Ένωσης».

Στο πλευρό του τμήματος χάντμπολ, που έχει χαρίσει τόσες μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια, στέκεται ο κόσμος της ΑΕΚ. Μια ομάδα οπαδών της «Ένωσης», αποκαλούμενοι «21 φίλοι της ΑΕΚ», πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν το πολύπαθο τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Το ελάχιστο χρέος μας…

Είναι αλήθεια ότι μας πήρε πολύς καιρός να αποφασίσουμε πως μπορούμε να ξαναβοηθήσουμε με ότι λίγα έχουμε την Α.Ε.Κ. είχαμε την εντύπωση πως πολλά πράγματα θα είχαν αλλάξει προς το καλύτερο, δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η προσπάθεια του Χρήστου να μπεί μπροστά και να σώσει το Γυναικείο Τμήμα άναψε και πάλι την σπίθα μας. Δεν είναι λίγο ένας απλός αγωνιστής του μεροκάματου να κρατάει ζωντανό ένα τμήμα και αυτό μας χτύπησε δυνατά.

Στην αρχική μας σκέψη να βοηθήσουμε το τμήμα, με ότι και όσα μπορούμε και να προσφέρουμε μια ακόμη ανάσα, έστω και μικρή, ελεύθερου αέρα, μάς προλαβαίνουν οι εξελίξεις στην Μάνα Α.Ε.Κ. που είναι ραγδαίες και συνάμα τραγικές. Τα όσα έχουν ήδη πλήξει και διαλύσει ουσιαστικά το τμήμα ανδρών στο βόλει έρχονται πλέον να πλήξουν και να διαλύσουν το πιο λαμπρό, με πολλά κιλά Α.Ε.Κ. στην φανέλα τους, τα τελευταία χρόνια, αλλά και πιο ριγμένο οικονομικά τμήμα της Α.Ε.Κ. αυτό του Χάντμπολ.

Μιλώντας με τους ανθρώπους του Γυναικείου τμήματος, αφού τους ενημερώσαμε εδώ και καιρό για την μικρή μας προσπάθεια να βοηθήσουμε, προς τιμή τους, οι ίδιοι μας πρότειναν να βοηθήσουμε πλέον το Χάντμπολ αφού εκεί ο κίνδυνος είναι προ των πυλών, αν όχι έχει ήδη αρχίσει την καταστροφή και εξαφάνιση του.

Εμπρός για τους Μάγκες του Χάντμπολ λοιπόν…

Οι «21 Φίλοι της Α.Ε.Κ.» ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια από την 21η Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την 21 Δεκεμβρίου. Η κατάθεση ως Δωρεά προς το Τμήμα Χάντμπολ της Α.Ε.Κ. θα γίνει από τους «21 Φίλους της Α.Ε.Κ.» στο όνομα του Θέμη Γύπαρη, ενός πραγματικού και ρομαντικού ΑΕΚτζή που τόσο μας λείπει.

Η ελάχιστη βοήθεια έχει οριστεί στα 21 ευρώ και από εκεί και πέρα ότι μπορεί ή νιώθει ο καθένας μας. Την οικονομική αυτή ενίσχυση και βοήθεια θα συγκεντρώσουμε με 3 τρόπους:

-Στο γνωστό προπατζήδικο του Σίμου επί της Δεκελείας, λίγα μόλις μέτρα από το Γήπεδο μας, όπου έχει ανοιχτεί η σχετική λίστα,

-μέσω PayPal στο [email protected] και σε

-τραπεζικό λογαρισμό της Εθνικής IBAN GR8301105280000052820026558 (κωδ. BIC ETHNGRAA) το οποίο βγαίνει στο όνομα Διονύσιος Πουλιέζος, παρακαλούμαι ενημερώστε την κατάθεση σας με το ονοματεπώνυμο σας.

Επίσης τηλέφωνα επικοινωνίας, ενημέρωσης και Δεσμός Κιτρινόμαυρης αλληλεγγύης είναι το : 2106463403 (το Ιστορικό) και το 6944295795

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Υγ: Για όσους θέλουν να δώσουν βοήθεια στο Γυναικείο τμήμα υπάρχει και το μπλουζάκι που έχει κυκλοφορήσει και θα το βρείτε στα τηλέφωνα: 2102584583 και 6930164967.

Μετά Τιμής

“21 Φίλοι της Α.Ε.Κ.».