Ώρα μηδέν !

Όπως διαφαινόταν, η κατάσταση στο τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ παραμένει στάσιμη. Το ενδιαφέρον του κόσμου και οι ερωτήσεις για το μέλλον της ομάδας, είναι καθημερινό. Επισήμως η διοίκηση δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για το τμήμα.

Ο χρόνος που χάνεται είναι κρίσιμος για την ομάδα. Παρά τις συναντήσεις και τις όποιες διαβεβαιώσεις για την πλήρη ανασύνταξη και τις λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπώρησαν για άλλη μια χρονιά την ομάδα,  έως και αυτήν την ώρα δεν υπάρχει νεότερο.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες δεν έχουν καμία επικοινωνία με τους υπεύθυνους, για να είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προθέσεις τους για την ομάδα και το μέλλον τους. Οι ομάδες της Handball Premier βρίσκονται ήδη στην διαδικασία των επαφών με παίκτες και του προγραμματισμού για την νέα περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι στο επίκεντρο βρίσκονται αρκετοί παίκτες μας καθώς και άλλοι τους οποίους θα θέλαμε να προσεγγίσουμε να “κλείνουν” σε άλλες ομάδες.

Επίσης πρέπει να βρεθεί γήπεδο για τις καθημερινές προπονήσεις και γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες.

Υπάρχει, άτυπη, διαβεβαίωση ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και ανακοινώσεις για το μέλλον του τμήματος.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

AEK-Handball.gr