Όλα για την Πρόκριση !

Απόψε στις 20:00 η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, στο πλευρό της η Original που θα την στηρίξει όπως μόνο αυτή ξέρει !

Ο Βασίλης Δημοσθένους δήλωσε :

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνιδι, Είναι εφικτό, πιστεύω, να σπάσουμε την διαφορά των δύο τερμάτων. Θα πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, εκεί που κάναμε πολλά λάθη την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαι αισιόδοξος.Πιστεύω οτι θα κερδίσουμε. Όλα τα παιδιά θέλουμε την πρόκριση. Θα τα δώσουμε όλα.

-Το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο η ΑΕΚ νίκησε με διαφορά θα αποτελέσει οδηγός;

«Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να πιάσουμε εκείνη την απόδοση. »

-Στο πρωτάθλημα δεν τα πάμε πολύ καλά. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να κάνουμε το ντάμπλ;

«Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι φέτος έχουμε μια νέα ομάδα. Χρείαζεται χρόνος και είναι λογικό να κάνεις κάποια στραβά αποτελέσματα. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή. Η ΑΕΚ έχει το ρόστερ για να το καταφέρει. Βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή.

-Για την κλήρωση του κυπέλλου και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι πάντα ντέρμπι. Η ομάδα που το θέλει πιο πολύ θα κερδίσει. Επειδή οι δύο ομάδες είναι ποιοτικά κοντά αυτή που θα έχει το περισσότερο πάθος θα πάρει και την νίκη.

-Για όσους γνωρίζουν έχεις κάνει πλέον το Λευκωσία-Αθήνα… βόλτα για καφέ! Η κούραση είναι σίγουρη. Έχεις μετανιώσει ποτέ;

«Δεν έχει περάσει από το μυαλό και ούτε θα περάσει. Η ΑΕΚ είναι εμπειρία ζωής. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απίστευτος. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν υπάρχει πουθενά! Έγινα ΑΕΚ!

Ζωντανό στο διαδίκτυο
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο. Την ευθύνη της παραγωγής έχει η Πέλλα Τηλεόραση ενώ το ματς θα προβληθεί στην ιστοσελίδα www.verianet.gr . Επίσης, το ματς θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά, μαγνητοσκοπημένο, από την Πέλλα Τηλεόραση.

AEK-Handball.gr