Αρχική Η φωνή της ομάδας Χρήστος Μυλωνάς:¨Αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα-Συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου¨

Χρήστος Μυλωνάς:¨Αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα-Συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου¨

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πρωταθληματικής χρονιάς, ο Χρήστος Μυλωνάς, δήλωσε για το φετινό πρωτάθλημα και τα συναισθήματα του για την σεζόν που μας πέρασε. 

Στην Ένωση έχουν πλέον κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, αφού οι Μάγκες της ΑΕΚ είναι και με την βούλα πρωταθλητές Ελλάδος, τερματίζοντας 1οι στην βαθμολογία μαζί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως λόγω της διαφοράς τερμάτων βγήκε 2ος πίσω τους κιτρινόμαυρους από τους οποίους έχασαν και τις 3 φορές που οι ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους. Στο kitenimerosi.gr λοιπόν, μίλησε κατά αποκλειστικότητα και ο Χρήστος Μυλωνάς αναφορικά με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και την απόφαση απονομής του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη του:

Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα/σκέψεις σου μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος που ουσιαστικά σήμαινε την απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ;

«Ήμασταν σε αναμονή όλο αυτό το διάστημα, σε αναμονή περιμένοντας την απόφαση την πολιτείας και της ομοσπονδίας για την έκβαση του πρωταθλήματος και είχαμε ετοιμαστεί για όλα τα σενάρια. Τελικά τελείωσε με την στέψη μας ως πρωταθλητές με την μέχρι τώρα βαθμολογία. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ήταν μια χρονιά που αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας αλλά και η προσπάθεια που κάνει ο Κύριος Σταμάτης Παπασταμάτης τα τελευταία 3.5 χρόνια και φυσικά γιατί χαρίσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην ομάδα μας την ΑΕΚ».

Το πρωτάθλημα πιστεύεις ήταν το αποκορύφωμα της φετινής ΑΕΚ, ή πιστεύεις ότι η ομάδα είχε δυνατότητες και για το τρεμπλ αν δεν υπήρχε η πανδημία;

«Πιστεύω πως είχαμε τον πρώτο λόγο στις εγχώριες διοργανώσεις και το αποδείξαμε πολλές φορές μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας. Ωστόσο και στην Ευρώπη είχαμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα αποκλείοντας ένα από τα φαβορί την Νορβηγική Drammen και είχαμε παραθέσει τα πειστήρια μας για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου».

Τι γεύση σου αφήνει ο τίτλος, ο οποίος ήρθε εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού;

«Γλυκιά διότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα έστω και με αυτόν τον τρόπο και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Ωστόσο υπάρχει και μια δόση πικρίας γιατί δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο καθώς επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να κατακτήσουμε και το Κύπελλο».

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μιλήσει με συμπαίκτες σου; Πώς ένιωθαν;

«Εννοείτε πως επικοινωνήσαμε και επικρατεί ένα πολύ ενθουσιώδες κλίμα απ όλους μας στην ομάδα».

Σε ποιον αφιερώνεις αυτό το πρωτάθλημα;

«Στην σύντροφο μου Αποστολίνα που είναι στο πλευρό μου σε όλες τις καταστάσεις και στην οικογένεια μου που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου»!

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και τα μηνύματα που λαμβάνεις τώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εσύ και οι συμπαίκτες σου.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι δίπλα στο τμήμα του handball από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του. Τα τελευταία τρία χρόνια που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας μου έχουν δώσει να καταλάβω πόσο αγαπάνε αυτή την ομάδα. Είναι πραγματικά συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου που πανηγυρίζουν μαζί μας την κατάκτηση αυτού του τίτλου».

Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι και για την επόμενη χρονιά; Προφανώς θα θέλατε ένα back to back στο Πρωτάθλημα.

«Οι στόχοι μας παραμένουν ακριβώς οι ίδιοι το double στην Ελλάδα και η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου! Αυτό άλλωστε φαίνεται από την διάθεση που δείχνουν όλοι οι ιθύνοντες της ομάδας για την επόμενη χρόνια με πρωτεργάτη τον στυλοβάτη αυτής της ομάδας κύριο Σταμάτη Παπασταμάτη. Ελπίζω φυσικά να μας το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο την κατάκτηση αυτών»!

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στον στον Χάρη Σπηλιώτη και το kitenimerosi.gr