Αρχική Η φωνή της ομάδας Χρήστος Κεδέρης:¨Περίμενα χρόνια αυτή την στιγμή¨

Χρήστος Κεδέρης:¨Περίμενα χρόνια αυτή την στιγμή¨

Ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί για τον Χρήστο Κεδέρη η χθεσινή ημέρα. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ έκανε ένα όνειρο ετών πραγματικότητα καθώς υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ομάδα που υποστηρίζει από μικρός.

Η ΑΕΚ διευθέτησε και τα τελευταία διαδικαστικά με τον Ολυμπιακό, αγοράζοντας από φέτος τα δικαιώματα του παίκτη ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Κεδέρης στις πρώτες του δηλώσεις στην «Ώρα» σαν παίκτης της ΑΕΚ δεν έκρυψε την χαρά του για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη.

Παράλληλα τόνισε πως έρχεται στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας: « Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Επιτέλους τα όνειρα μου παίρνουν σάρκα και οστά περίμενα αυτήν την στιγμή από πολύ μικρός.

Από τότε που έβλεπα το ματς ΠΑΟΚ- ΑΕΚ που πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στη Μίκρα και μετά πηγαίνοντας στην πλατεία Πατριάρχου να συναντήσω το λεωφορείο με την ομάδα. Φαντάζει τρελό αλλά έγινε πραγματικότητα και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κύριο Παπασταμάτη για την υπομονή που έδειξε όπως και τον κύριο Παπαχαρτοφύλλη. Εύχομαι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Δημητρούλια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου δεύτερη φορά. Να ευχηθώ καλή αγωνιστική υγεία σε όλους τους αθλητές. Και να μας βρει στο τέλος νταμπλούχους» ανέφερε χαρακτηριστικά.