Τσαούσης στο ΑΕΚ1924: «Μετά από ώριμη σκέψη σταματάω το χάντμπολ»

DSC01184

Ο Φάνης Τσαούσης μίλησε στο ΑΕΚ1924 για την απόφαση που πήρε να σταματήσει το χάντμπολ. Διαβάστε για ποιους λόγους έφτασε σε αυτό το σημείο, καθώς και τι έχει σκοπό να κάνει για να μείνει στο πλευρό της ομάδας.

Έχει δώσει τη ψυχή του για την ΑΕΚ και έχει περάσει με τον Δικέφαλο στο στήθος της καλύτερες, αλλά και τις χειρότερες εμπειρίες. Ο Φάνης Τσαούσης αποφάσισε να σταματήσει το χάντμπολ και μιλάει στο ΑΕΚ1924 για τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

«Ήταν μια απόφαση που σκέφτηκα πάρα πολύ καλά πριν την πάρω. Κάποιες καταστάσεις και κάποια οικογενειακά θέματα δεν μου επέτρεπαν να ακολουθώ συνέχεια την ομάδα. Όταν είσαι στην ΑΕΚ πρέπει να δίνεις πάντα το 110% του εαυτού σου και εγώ λόγω της ηλικίας μου δεν ήμουν σε θέση να το κάνω αυτό κάθε φορά. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από πολύ ωριμότητα και σκέψη και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη».

Σχετικά με το αν του έχει γίνει καμία πρόταση ώστε να συνεχίσει στην Ένωση από άλλο πόστο ο Τσαούσης απάντησε: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση από την ομάδα ακόμα αν και δεν είναι υποχρεωτικό να είμαι σε κάποιο πόστο για να βοηθάω την ομάδα, μπορώ να το κάνω ακόμα και αν δεν μου δοθεί κάποια συγκεκριμένη αρμοδιότητα».

AEK-Handball.gr