Αρχική Η φωνή της ομάδας Τούτσης στο enwsi.gr :”Ομάδα για να πρωταγωνιστεί”

Τούτσης στο enwsi.gr :”Ομάδα για να πρωταγωνιστεί”

Ο νέος προπονητής της ομάδας χάντμπολ Κώστας Τούτσης μιλάει αποκλειστικά στο enwsi.gr για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ο Κώστας Τούτσης είναι ο πρώτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ μετά τον Γιάννη Αρβανίτη. Έπειτα από έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας η Ένωση προχώρησε σε αλλαγή σελίδας με τον 45χρονο τεχνικό από την Βέροια να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Ο νέος τεχνικός μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και τόνισε πως η ομάδα χτίζεται για να κάνει πρωταθλητισμό.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η χρονική συγκυρία βρίσκει την ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση. Πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργήσουμε σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον και να οδηγήσουμε βήμα βήμα το τμήμα σε επιτυχίες.

Σίγουρα έιναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη και το βάρος της ομάδας και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν ολοκληρώσουμε το ρόστερ θα μπορώ να πώ και περισσότερα για τους στόχους μας, έχοντας μια ολοκληρωμένη εικώνα.

Η ομάδα στήνεται με την προυπόθεση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο”

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται μεγαλύτερο βάρος από το γεγονός πως είναι ο δεύτερος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ μετά τον Γιάννη Αρβανίτη ο κ. Τούτσης σχολίασε ” Όταν πάς σε μια ομάδα η ευθύνη είναι μεγάλη είτε είχε αλλάξει πολλούς προπονητές είτε έναν. Η ΑΕΚ είχε έναν προπονητή για πολά χρόνια, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και κατέκτησε τίτλους. Σίγουρα αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα μεγαλύτερης ευθύνης αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Αυτό που μπορώ να πώ στον κόσμο θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους δώσουμε πάλι χαρές και ευελπιστώ ότι η εξέλιξη που θα έχει η ομάδα θα είναι θετική”.