Τούτσης στο aek365: “Είχαμε ψυχή και καθαρό μυαλό”

diomidis-aek7-808x404

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στο aek365 για το μεγάλο διπλό που πήρε η ομάδα του επί του Διομήδη
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά στο Πρωτάθλημα, επικράτησε με 28-26 του Διομήδη στη Νέα Κίο και ο Κώστας Τούτσης δήλωσε στο aek365 ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι, αλλά και το γεγονός πως το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης ήταν νικηφόρο. «Αντέξαμε στην πίεση που μας άσκησε ο Διομήδης στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Από όταν ξεκίνησα στην ομάδα είχα πει δυο πράγμα. Πρώτος πως θέλω η ΑΕΚ να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και δεύτερον να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους. Αυτά τα στοιχεία σήμερα τα παιδιά τα έδειξαν μέσα στο γήπεδο και είμαι αρκετά χαρούμενος για την αντίδράσή τους. Φάνηκε να βγάζουν το 99% των δυνατοτήτων τους, ωστόσο δεν ενθουσιαζόμαστε. Υπάρχει και η συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Δεν βγαίνουν συμπεράσματα από τις πρεμιέρες. Σήμερα βρήκαμε την ψυχή και το καθαρό μυαλό και παρά την πίεση που μας άσκησε ο αντίπαλος στην έδρα του φύγαμε νικητές. Κρατάμε, λοιπόν τη νίκη και την ψυχολογία που μας δίνει αυτό το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε δυνατά».

Ο κ. Τούτσης συνέχισε λέγοντας πως η ΑΕΚ έχει δίπλα της την διοίκηση κι αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό θέμα για να πάει μπροστά η ομάδα. «Το θετικό για μας είναι πως έχουμε δίπλα μας άτομα από την διοίκηση. Ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη στέκονται δίπλα μας και προσπαθούν να λύσουν ότι πρόβλημα προκύπτει κι αυτό για μια ομάδα είναι καλό και μπορεί να την βοηθήσει για να πάει μπροστά».

Τέλος, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο. «Θέλω επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας στο γήπεδο. Ήρθαν και κάποια άτομα από το club του Άργους και μας στήριξαν. Όταν ξέρεις πως ο κόσμος είναι δίπλα σου παίρνεις άλλη ενέργεια».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ