Τούτσης στο ΑΕΚ1924.gr: «Είναι ένας μαραθώνιος, συνεχίζουμε…»

aekpanellinios7

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Τούτσης μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Πανελλήνιο, μίλησε στο AEK1924.gr, για το τι έφταιξε και ήρθε το αποτέλεσμα, σε ένα ματς που έδειχνε να το ελέγχει η Ένωση.

Ο κόουτς των Κιτρινόμαυρων τόνισε ότι η επιπολαιότητα, αλλά και κάποια λάθη κόστισαν στην ομάδα του τη νίκη και επεσήμανε ότι έχει κάτι να πει δημόσια, αλλά θα περιοριστεί να το πει όταν η ομάδα θα προέρχεται από κάποια νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΑΕΚ1924.gr ο Κώστας Τούτσης:

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε διαβάσει αρκετά καλά πιστεύω τον αντίπαλο, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά στο τακτικό κομμάτι και στο πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Πήραμε διαφορά 9-5 σκορ, δυστυχώς ήμασταν επιπόλαιοι σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο και πιστεύω ότι με την παρουσία που κάναμε στο πρώτο ματς αδικήσαμε τον εαυτό μας. 

Η διαφορά έπρεπε σίγουρα να μην ήταν στο ένα γκολ, που τελείωσε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καλό ρυθμό, ειδικά το επιθετικό κομμάτι λειτούργησε αρκετά άσχημα κι εκεί που ήμασταν παραγωγικοί, ήμασταν άστοχοι και δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα κλικ, για να αλλάξουμε την ψυχολογία του παιχνιδιού, για να πάρει η ομάδα πάνω της. Αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο δεν το καταφέραμε στο δεύτερο.

Έχω να πω κάτι, αλλά θα το πω όταν η ομάδα θα κερδίσει, συνεχίζουμε είναι ένας μαραθώνιος. Το θετικό είναι ότι παρόλο την κακή εμφάνιση, του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα πήρε ένα βαθμό, μπορεί να μην είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και η καταστροφή σήμερα.

Απ’ εκεί και πέρα έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, να δουλέψουμε μαζί με τους παίκτες και συνολικά με όλη την ομάδα, για να μπορέσουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».