Τούτσης: “Ο χρόνος είναι υπέρ μας”

Ο Κώστας Τούτσης μίλησε στο aek365 για την αναμέτρηση με τον Δικέα και τόνισε πλέον στόχος της Ένωσης είναι να συνεχίσει να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο, δουλεύοντας ακόμα περισσότερο, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος της.

Αναλυτικά όσα είπε στο aek365:

«Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν έπιασε το επίπεδο που περιμέναμε. Τα παιδιά, ειδικά οι περιφερειακοί μπήκαν αργά στο ματς. Δεν είχαμε ταχύτητα, ήμασταν στατικοί κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Δικέα να πάρει μια διαφορά. Μετά πήραμε μπροστά, κλείσαμε το ημίχρονο στο ένα γκολ (10-11). Δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι έφυγαν στα 2 γκολ στα 5 πρώτα λεπτά. Το κακό ήταν ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τους κυνηγούσαμε. Και όσες φορές ισοφαρίσαμε ή πήγαμε να πάρουμε προβάδισμα, γινόταν κάτι και με ένα ελεύθερο σουτ έφευγαν και πάλι μπροστά. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η ομάδα έκανε μια σοβαρή προσπάθεια να διεκδικήσει το παιχνίδι. Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Δικέα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Εμείς ο στόχος που θέσαμε ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδι και σήμερα το κάναμε σε μεγάλο βαθμό.
Σιγά σιγά ελπίζουμε να βρούμε λύσεις, ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.
η ομάδα πιστεύω ότι είναι για ψηλά. Έχει την ποιότητα των παικτών, έχει παίκτες που ξέρουν το πρωτάθλημα. Είναι παίκτες με εμπειρία και καλή αγωνιστική παρουσία. Τώρα προσπαθούμε με όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, που είναι κοντά σε όλη τη διαδικασία της ομάδας να λύνουμε όλα τα προβλήματα και να δρομολογούμε τις εξελίξεις, με τέτοιο τρόπο,ώστε η ομάδα να πάει καλά. Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό αυτό. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Ούτε η πρώτη νίκη σήμαινε κάτι παραπάνω από δυο βαθμούς, ούτε η πρώτη ήττα σημαίνει ότι χάσαμε κάτι πέρα από 2 βαθμούς.
Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι τώρα στο Αίγιο, για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Σίγουρα πρέπει να έχουμε μια καλή παρουσία και να κερδίσουμε».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ