Τούτσης: «Με προβλημάτισε η αμυντική λειτουργία»

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας στο Αίγιο, τονίζοντας ότι τον προβλημάτισε η αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού το Σεριφάτο προερχόταν από μία εκτός έδρας νίκη και η ψυχολογία ήταν με το μέρος τους. Εμείς από τη άλλη μεριά, είχαμε έρθει από μία ήττα. Προσπάθησα να δώσω στους παίκτες μου να καταλάβουν ότι το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ κομβικό.

Μέχρι το 50ο λεπτό είχαμε αρκετά θέματα, ειδικά αμυντικά, δεχόμασταν πολλά εύκολα γκολ. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα της άλλης ομάδας αλλά γενικά το κομμάτι της αμυντικής λειτουργία είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ σήμερα.

Από το σημείο και μετά , που κλείσαμε τους χώρους και μπορέσαμε και βρήκαμε ένα σχήμα, κάτι που προσπάθησα πολύ να βρω, πως θα είναι πιο αποτελεσματικό και με την είσοδο του Βαμβακά κλείσαμε λίγο τους χώρους, πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο, πήραμε κάποιες μπάλες και μετά με την εμπειρία της ομάδας μου και την ποιότητα της, όταν βρεθήκαμε στ ελεύθερο γήπεδο και τρέξαμε το παιχνίδι πήρε μία διαφορά που μπορεί και να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όμως, ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για το Αίγιο, αυτό ήταν το αποτέλεσμα.

Εν γένει μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν επηρεαστήκαμε από τις διακοπές , ούτε από κάτι άλλο και από το σημείο που κλείσαμε την άμυνα μας, πιστεύω ότι το παιχνίδι πήρε μία ροή.

Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τους ανθρώπους του Αιγίου, τον συνάδελφο μου που κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και εύχομαι πραγματικά η πόλη του Αιγίου να δώσει έμφαση στο άθλημα μας, γιατί χρειαζόμαστε πόρτες ανοιχτές και το χάντμπολ να τρέχει παντού. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια».