Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

DSC00529

Σε καλό κλίμα η συνάντηση για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και των φιναλίστ του 33ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε ο καταμερισμός των εισιτηρίων που θα εκδοθούν για τον Τελικό ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ- ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 στο PAOK Sports Arena.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα από όλες τις πλευρές τονίστηκε ότι πρόθεση είναι να είναι ένα τριήμερο γιορτής για το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα.

Συμφωνήθηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 1.800 εισιτήρια και η Ομοσπονδία 1.000, ενώ θα εκδοθούν και 500 προσκλήσεις για τους επίσημους.

Από την Ομοσπονδία έδωσαν το παρών ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Σπυρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κώστας Βιολιτζής και Άγγελος Μαυρίδης.

Από πλευράς των φιναλίστ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γρηγόρης Πετρίδης, Δημήτρης Χασεκίδης (ΠΑΟΚ) και οι κ.κ. Βρακόπουλος, Παλάγκος (ΑΕΚ).

Από πλευράς Αστυνομίας παρόντες ήταν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Θόδωρος Τυριακίδης, ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νίκος Ζησιμόπουλος, ο αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκη, Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Μάλαμας και Διοικητής ΔΑΕΘ, Αστυνομικής Διευθυντής Κώστας Βακρινός.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στη σύσκεψη ασφάλειας των δύο Τελικών που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Εβδομάδα.

AEK-Handball.gr