Τα εισιτήρια για το Α.Ε.Κ.-Ντιναμό Βίκτορ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ χρειάζεται την στήριξη των οπαδών της στο παιχνίδι του Σαββάτου

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ χρειάζεται την στήριξη των οπαδών της, ώστε να πετύχει την ανατροπή του 25-21 απέναντι στην Ντιναμό Βίκτορ. Η διοίκηση της Ένωσης, μάλιστα κυκλοφόρησε τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου, τα οποία κοστολογούνται στα 5 ευρώ.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) και οι οπαδοί της Ένωσης μπορούν να τα προμηθευτούν μέχρι και την Παρασκευή.

Αναλυτικά: 

«Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους φίλους του Συλλόγου, αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται μπροστά σε άλλη μία ευρωπαϊκή πρόκληση.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 15:00 στο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται την Dynamo Victor για τον 2ο Προημιτελικό του Challenge Cup με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 25-21 του πρώτου αγώνα. Σε αυτήν την μεγάλη στιγμή, ο Νίκος Γραμματικός και οι παίκτες του μας χρειάζονται δίπλα τους.

Για αυτό το λόγο, η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την ρωσική ομάδα και ορίζει γενική είσοδο 5 ευρώ. Παράλληλα, καλεί όλους τους “Ενωσίτες” να προμηθευτούν από νωρίς τα εισιτήριά τους και να δώσουν το “παρών” στο μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε τις εξής ημέρες και ώρες:
Τετάρτη 27/03 09:00 – 20:00
Πέμπτη 28/03 09:00 – 20:00
Παρασκευή 29/03 09:00 – 20:00

Σε περίπτωση που υπάρχει υπόλοιπο εισιτηρίων θα πωλείται έξω από το γήπεδο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα γίνεται δεκτή η είσοδος φιλάθλου χωρίς εισιτήριο.

Η ΑΕΚ σε χρειάζεται. Η ΑΕΚ σε θέλει κοντά της. Το Σάββατο 30 Μαρτίου, ντυνόμαστε στα “κιτρινόμαυρα“, παίρνουμε το κασκόλ μας, γεμίζουμε την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ και με την φωνή μας ΜΟΝΟ, στέλνουμε την ΑΕΚ στα ημιτελικά της Ευρώπης!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!».