Συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις του αρχηγού και του προπονητή μας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου

Χρ. Μπακαούκας: «Όλοι χρειαζόμαστε έναν καλό τελικό. Και οι οπαδοί των δύο ομάδων πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να προστατέψουν τις ομάδες τους».

Για το αν ο αυριανός τελικός είναι ζωτικής σημασίας για την ΑΕΚ: Από τη στιγμή που καταφέραμε και είμαστε σε τελικό είμαστε περήφανοι. Τα καταφέραμε και με το παραπάνω, ανεξαρτήτως αποτελέσματος αύριο., Δεν έχουμε άγχος, τα προβλήματα τα έχουμε ξεπεράσει μόνοι μας. Μόνο περηφάνια έχουμε. Καλοδεχούμενη η διοίκηση που έχει έρθει πρόσφατα κοντά μας, μακάρι να κρατήσει τις υποσχέσεις».

Γ. Αρβανίτης : 

«Όταν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να γίνει εδώ ο τελικός ήμασταν απόλυτα σύμφωνοι. Δικαιούταν η Θεσσαλονίκη αυτό τον τελικό. Το γήπεδο είναι στολίδι και πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε σε τέτοια γήπεδα. Αυτές οι ομάδες μπορούν να το κάνουν. Θέλουμε να είναι γιορτή ο αγώνας, ένα στοίχημα. Περίπου τα καταφέραμε στην Πάτρα, με λιγότερο κόσμο και κάποιες μικρές παρεκτροπές. Θέλουμε να γίνει το δεύτερο βήμα. Έχουμε περάσει αρκετά ως ομάδα. Είναι η πρώτη στιγμή που διοίκηση είναι δίπλα μας. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και να κάνουμε το 2-1 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις σε τελικούς», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Για την παρουσία της ΑΕΚ παρά τα προβλήματα «Τα εννιά προηγούμενα χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα μέταλλο σε αυτή την ομάδα. Συνεργάζομαι με αθλητές που μάλλον έχουν γίνει χαλύβδινοι. Τον τελευταίο καιρό βρήκαμε τρόπο να κάνουμε κάποιες προπονήσεις. Έχουμε ένα απίστευτο κίνητρο, όπως και ο ΠΑΟΚ που είναι ο κόσμος και περιμένει να πάρει χαρά. Οφείλουμε να τους δίνουμε χαρά».

Για το σημείο – κλειδί του τελικού «Δεν υπάρχουν μυστικά, γνωριζόμαστε καλά. Θα χρειαστεί διαχείριση του τελικού, του άγχους. Θα είναι ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος και εκεί τα πράγματα θα είναι ρώσικη ρουλέτα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό. Νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος».

AEK-Handballl.gr