Συνάντηση Διοίκησης, ομάδας και οπαδών.

DSCN2885

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ Διοίκηση, παικτών και οπαδών στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, εκεί όπου συζητήθηκαν καίρια ζητήματα όσον αφορά το μέλλον της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης

Από την πλευρά τους οι Αλεξίου, Παναγιωτόπουλος, Κάσκαρη, Αρχοντλης, Μάρκου και Παπασταμάτης δεσμεύτηκαν όσον αφορά της εξοφλήσεις σε μισθούς παικτών και χρέη γενικά του τμήματος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τόνισε με τη σειρά του ότι γίνεται προσπάθεια αποπληρωμής των χρεών έτσι ώστε το τμήμα να ορθοποδήσει την ερχόμενη σεζόν. Οι παίκτες άκουσαν όσα είχε να τους πει η διοίκηση, αλλά στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές με τον καθένα ξεχωριστά προκειμένου να συζητήσουν πιο συγκεκριμένα.

Από εκεί και πέρα ο κόσμος ρώτησε τη διοίκηση κάποια πράγματα για το γήπεδο αλλά και για τα οικονομικά για να γνωρίσει την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα.

Καλές εντυπώσεις άφησαν στους παίκτες τα όσα άκουσαν από τη διοίκηση αλλά ελπίζουν αυτή την φορά οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη. Θετικό το γεγονός πως μετά από καιρό όλα τα υψηλόβαθμα μέλη του Δ.Σ. ήταν εκεί για να μιλήσουν με την ομάδα αλλά και τον κόσμο σχετικά με το τμήμα και τις προθέσεις για τη νέα χρονιά. Παράλληλα όσον αφορά τη νέα χρονιά από την διοίκηση τόνισαν πως γίνονται ήδη προσπάθειες για να τακτοποιηθεί το γηπεδικό και να μπορέσει το τμήμα τη νέα σεζόν να δουλέψει σε άλλες βάσεις.

AEK-Handball.gr