«Στο DNA μας τα προβλήματα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι. Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας μένουν για την 2η θέση.

Ελπίζω να έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου γιατί τον χρειαζόμαστε ειδικά τώρα. Μια άλλη ομάδα δεν θα άντεχε, αλλά πλέον εδώ και 10 χρόνια τα προβλήματα είναι στο DNA μας. Αν όμως δεν επιστρέψουμε στο Μενίδι θα έχουμε πραγματικά σοβαρό πρόβλημα στην συνέχεια».

Ο αρχηγός Χριστόφορος Μπακαούκας επεσήμανε: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ και λόγω γηπέδου και λόγω προβλημάτων. Η ομάδα είναι ανέτοιμη για αυτό το ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Θα κριθεί στην καρδιά και με την βοήθεια του κόσμου θα κάνουμε την προσπάθεια μας».

Η ΑΕΚ αφού εξέτισε την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που της είχε επιβληθεί από πέρσι, θα αγωνιστεί για δεύτερο ματς με την συμπαράσταση του κόσμου. Όμως απέκτησε νέο πρόβλημα, αφού την τελευταία εβδομάδα μετά από απόφαση του Δήμου Μενιδίου δεν κάνει προπονήσεις στο κλειστό και αναγκάζεται να περιφέρεται στην Αττική (Βριλήσσια, Νίκαια, Νέα Ιωνία) για προπονήσεις. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Γ. Παπαδόπουλου και του Νικολαϊδη στο βασικό σχήμα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει και ο Βόσνιος τερματοφύλακας Πλέχ. Ο Τσαούσης θα είναι και πάλι εκτός.

AEK-Handball.gr