Στην Χαλκίδα το ΑΕΚ- Διομίδης

Στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” του Δήμου Χαλκίδας, θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Διομίδη Άργους για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 04-02-2015. Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει οριστεί στις 20:00 το βράδυ.

halkida-b6th halkida-b5th

Να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Δήμο Χαλκιδέων για την φιλοξενία αυτού του σπουδαίου αγώνα σε ένα γυμναστήριο στολίδι.

Οδηγίες για το γήπεδο.

Το κλειστό βρίσκεται στη Χαλκίδα, 70 χλμ βόρεια της Αθήνας. Στην πόλη μπορείτε να φτάσετε και με το τρένο. Η Κάνηθος είναι η πλευρά της Χαλκίδας που βρίσκεται στη βοιωτική ακτή, όχι στο νησί της Εύβοιας. Για να φτάσετε μέχρι το κλειστό, ερχόμενοι από την Αθήνα, δεν θα πρέπει να περάσετε τη νέα κρεμαστή (“υψηλή”) γέφυρα, αλλά να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς την παλιά κινητή γέφυρα. Πριν φτάσετε στη γέφυρα, θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το “Αθλητικό Κέντρο Κανήθου”. Ακολουθήστε την και σε 500μ στρίψτε πάλι αριστερά σε μια νέα πινακίδα που θα βρείτε. Θα φτάσετε στο κλειστό γήπεδο μετά από ακόμη 500μ. Η χωρητικότητα είναι 1.120 θεατές.

Αλέξανδρος Θεοχάρης
AEK-Handball.gr