Αρχική Αγωνιστικά Νέα Στην Κοζάνη η ομάδα μας !

Στην Κοζάνη η ομάδα μας !

Μετά την πρωινή προπόνηση, η αποστολή αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι από την Νέα Φιλαδέλφεια και σε λίγη ώρα φτάνει στην Κοζάνη όπου το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το F4 Κυπέλλου.

Στα ημιτελικά προκρίθηκαν και οι ομάδες των Διομήδη, ΠΑΟΚ και Φίλιππου Βέροιας. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας με το επιτελείο του, έχει προετοιμάσει την ομάδα πνευματικά και αγωνιστικά για να ξεπεράσει τις απουσίες αλλά και να διεκδικήσει τον πρώτο κατά σειρά τίτλο της χρονιάς.

Χαρακτηριστικό της προσήλωσης στον στόχο αποτελεί η κατάρτιση της αποστολής την οποία ακολούθησαν όλοι οι παίκτες οι οποίοι μπορούν να δηλωθούν στους αγώνες αλλά και οι Ουγκάλντε, Πλάθα. Οι δύο Ισπανοί βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αγωνιστικής προετοιμασίας τους και δεν είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν ωστόσο θα βρίσκονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ενισχύοντας με κάθε τρόπο τους συμπαίκτες τους. Ο Μόγια εξέφρασε την επιθυμία για να ταξιδέψει με την ομάδα, ο γιατρός όμως του το απαγόρεψε καθώς χρειάζεται ξεκούραση και αναρρώνει σπίτι του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.

Να θυμίσουμε ότι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ συνιστάται  όλοι όσοι εισέλθουν στην εγκατάσταση να έχουν υποβληθεί σε self-test covid-19.Οι αναμετρήσεις των ημιτελικών θα μεταδοθούν από την OXE TV ενώ ο τελικός θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

1ος ημιτελικός 14:00

ΑΕΚ – Διομήδης Άργους (ΟΧΕ ΤV)

2ος ημιτελικός 16:30

ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας (ΟΧΕ ΤV)

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τελικός 16:00 (ΕΡΤ3)