Αρχική Αγωνιστικά Νέα Στην Ελλάδα και οι δύο τελικοί ΑΕΚ- Ίσταντς

Στην Ελλάδα και οι δύο τελικοί ΑΕΚ- Ίσταντς

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ενημέρωσε ΑΕΚ και Ίσταντς ότι λόγω της αναβολής του 1ου τελικού με υπαιτιότητα της Σουηδικής ομάδας, θα διεξαχθούν και οι δύο τελικοί στην Ελλάδα το διάστημα 28-30 Μάϊου με εναλλακτική ημερομηνία το επόμενο ΣΚ 4-6 Ιουνίου.

Η ΑΕΚ λοιπόν θα αναζητήσει εκ νέου έδρα για τα δύο ματς, καθώς εκτός του ΟΑΚΑ, Θα εξεταστεί και η λύση της επαρχίας, όπως το ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, το οποίο είναι ένα εγκεκριμένο γήπεδο από την ΕΗF, λόγω των αγώνων της Εθνικής, ενώ υπάρχει ήδη τοποθετημένο τάραφλεξ, αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στο οποίο θα πάρει μέρος και η ομάδα μας. Η Αττική δυστυχώς δεν έχει άλλα γήπεδα που να πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές καθώς και στην έδρα μας δεν δύναται να διεξαχθούν ευρωπαϊκοί τελικοί.

Να θυμίσουμε ότι οι τελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών όπως και οτι θα συνεχιστεί η πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων για την ενίσχυση της ομάδας !

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι ραγδαίες και θα υπάρξουν νεότερα τις ερχόμενες ημέρες, καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αλλά και την Ίσταντς.