Σταματιάδης “Ο Φάνης Αναντικατάστατος”

DIOMHDHS AEK (3)

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Κώστας Σταματιάδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την απόφαση του Φάνη Τσαούση να σταματήσει το χάντμπολ ύστερα από 10 συνεχή χρόνια παραμονής του στην ομάδα.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απόφαση του Φάνη Τσαούση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο πιο παλιός αθλητής της ομάδας, από την αρχή το 2005 μέχρι σήμερα, πάντα πιστός στρατιώτης, πάντα παρών, στα εύκολα (ελάχιστα) και στα δύσκολα (μόνιμα). Κάποιοι λένε ότι «ουδείς Αναντικατάστατος», αυτό όμως δεν ισχύει για κάποιες εμβληματικές μορφές του χάντμπολ της ΑΕΚ. Τους μάγκες της ΑΕΚ. Μπορεί να φανταστεί κάποιος αυτί την ομάδα χωρίς τον Φάνη, χωρίς τον ΓΙΩΡΓΟ, χωρίς τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ, χωρίς τον Δημήτρη; Ο «μπάρμπα» ΦΑΝΗΣ που τον φώναζα από την αρχή εδώ και δέκα χρονιά παρόλο που ήταν πιτσιρικάς.

Ο ορισμός της ΑEKτζιδικης ορίτζιναλ ψυχής, έχω μια μικρή ελπίδα μήπως το ξανασκεφτεί. Όπως και να έχει δε νομίζω ότι το 21 μπορεί να το φορέσει άλλος στην ΑΕΚ και ο ΦΑΝΗΣ ακόμα και αν δεν παίζει πρέπει να συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας με ότι ρόλο επιλέξει, με ότι ρόλο θέλει. Έτσι νομίζω εγώ».

AEK-Handball.gr