Αρχική Η φωνή της ομάδας Στάθης Ζαμπούνης:¨Τεστ για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης¨

Στάθης Ζαμπούνης:¨Τεστ για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης¨

Στην συνέντευξη τύπου ακραίος της ομάδας μας τόνισε ότι:

Να δώσω με τη σειρά μου συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Όποιοι το παρακολούθησαν ήταν ένα καλό θέαμα. Ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι. Σίγουρα η διακοπή που υπήρχε μετά το τέλος του πρώτου γύρου, δεν είναι απλό να το διαχειριστείς. Είχαμε αρκετούς παίκτες οι οποίοι γύρισαν μόλις την Δευτέρα μετά από πολλές μέρες στην Εθνική. Όλο αυτό ήταν για μας μία πρόκληση. Δουλέψαμε καλά αλλά σήμερα δεν είχαμε τα απαιτούμενα επίπεδα συγκέντρωσης.

Ωστόσο θα συμφωνήσω ότι το σημερινό παιχνίδι είναι ευλογία γιατί πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό τεστ για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης. Εκτός από το τεστ ήταν σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα γιατί διακυβέβονταν 2 βαθμοί απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, έμπειρο, διαβασμένο. Οι παίκτες του πρωταγωνιστούν στην Α1 πολλά χρόνια τώρα.

Σε καμία περίπτωση δεν τους υποτιμήσαμε απλά χάσαμε κάποια στιγμή τη συγκέντρωση μας.

Πάντα όταν παίζεις μπροστά σε μία ωραία ατμόσφαιρα είναι ένα συν για μας. Όσοι είμαστε πάνω από ένα χρόνο στην ΑΕΚ το έχουμε συνηθίσει. Ειδικά σήμερα μας έκανε θετική εντύπωση η σημερινή παρουσία των φιλάθλων διότι γνωρίζαμε ότι υπήρχε άλλος αγώνας εκείνη την ώρα. Πήραμε και από κει βοήθεια για τους 2 βαθμούς.

Δεν είμαστε άπειροι και οι απαιτήσεις του κόσμου είναι δεδομένες. Η ομάδα έχει κάνει ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα, ξεκινώντας από τη διοίκηση της. Περνώντας στους προπονητές και στους παίκτες κάθε μέρα κοπιάζουμε πολύ για να το φέρουμε εις πέρας.

Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα, έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό staff”.