Αρχική Γενικά Νέα Πρωταθλητές Ελλάδος οι Έφηβοι!

Πρωταθλητές Ελλάδος οι Έφηβοι!

Έπειτα από το Πρωτάθλημα νέων, ήρθε και αυτό των εφήβων, καθώς αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος 2020!

Οι έφηβοι με εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Final 8, με 3 νίκες στο ξεκίνημα (1 άνευ αγώνος) και 2 στις θέσεις 1-4 κατέκτησαν τον τίτλο. Στον τελικό νίκησαν με 41-22 και τον Φιλίππου Βέροιας και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε η διοίκηση της ερασιτεχνικής, η οποία με ικανοποίηση παρακολούθησε τα παιδιά του τμήματος να βάζουν γερά τα θεμέλια για μια καλύτερη συνέχεια.

Η ομάδα μας ως φαβορί, μπήκε στον αγώνα δυνατά και συγκεντρωμένα και ξεκαθάρισε από νωρίς ότι ο τίτλος θα έχει χρώμα κιτρινόμαυρο. Να επισημάνουμε ότι στον πάγκο δίπλα στον εξαιρετικό Αλέξη Αλβανό βρίσκονταν σε όλο το τουρνουά οι Δημήτρης Δημητρούλιας και Δημήτρης Καφφάτος. Άλλωστε πολλοί από τους παίκτες της ομάδας όλη την χρονιά συμμετείχαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, κάτι που φάνηκε στον τρόπο παιχνιδιού των εφήβων.

Την απονομή του Πρωταθλήματος στην ΑΕΚ έκανε ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Ανδρέας Παπασταμάτης, με την ευχή αυτή η κούπα να αποτελέσει την πρώτη από τις πολλές που θα έρθουν στο μέλλον για τους “κιτρινόμαυρους”.

Την Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2020 αποτελούν οι: Μύρων Βασιλακάκης, Διονύσης Βυθούλκας, Θανάσης Λαζάρου, Θοδωρής Πρωτέκδικος, Ιωάννης-Γεώργιος Αθανασάκος, Νίκος Δικαιούλιας, Alexandar Janca, Νίκος Ασλής, Σπύρος Σοφιανός, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Μιχάλης-Νεκτάριος Στάθης, Κωσταντίνος Κοτσιώνης, Αλέξανδρος Σφαέλος-Παπαϊωάννου, Ιωάννης Βασιλείου-Τσάφος, Δημήτρης Ζαφειράκης, Λευτέρης Κοβάνης, Διονύσης Σιγαλός, Γιάννης Καρράς, Αλέξανδρος-Άγις Βεζύρης.

Τέλος να επισημάνουμε ότι αξίζουν πολλά μπράβο στους ανθρώπους της ομάδας μας, οι οποίοι φρόντισαν να παρακολουθήσαμε ολόκληρη την διοργάνωση μέσω του καναλιού της ερασιτεχνικής στο youtube και έστω με αυτόν τον τρόπο να βρεθούμε δίπλα στα παιδιά μας.

AEK – Φίλιππος Βέροιας 41-22
Πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 9-3, 13-6, 17-8, 19-9 (ημ.), 24-13, 28-16, 29-17, 32-20, 38-21, 41-22.
ΑΕΚ (Αλβανός): Βασιλακάκης, Λαζάρου 4, Αθανασάκος 4, Δικαιούλιας 6, Γιάντσα 5, Ασλής, Βασιλόπουλος 2, Μ. Στάθης 3, Κοτσιώνης 9, Σφαέλος-Παπαϊωάνου 2, Τσάφος-Βασιλείου 5, Ζαφειράκης, Κοβάνης 1, Σίγαλος, Μπαμπατζανίδης, Βαρδαξόπουλος.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στανκίδης, Γιάννου, Νιώπας 1, Καραγιοβάννης 4, Τζωρτζίνης 6, Πετρομελίδης 1, Παπαγιάννης 7, Δούρδας, Χατζηαντώνογλου, Κακαφίκας 2, Γεωργιάδης, Αμπρικίδης 1, Ιωαννίδης, Ντιβανίδης, Αντωνιάδης.