Αρχική Η φωνή της ομάδας Πλάθα :¨Νιώθω απόλυτα έτοιμος-Πάμε πάλι για το νταμπλ¨

Πλάθα :¨Νιώθω απόλυτα έτοιμος-Πάμε πάλι για το νταμπλ¨

Ο Ισπανός μίλησε στο enwsi.gr στη media day και δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσει η χρονιά και παράλληλα σχολίασε πως νιώθει απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Ο Πλάθα που αποτελεί βαρόμετρο για την αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ στο γήπεδο δείχνει και πάλι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Ισπανός σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Είχα επιστρέψει από τη περσινή σεζόν στο τέλος αλλά δεν αγωνιζόμουν. Αλλά τώρα νιώθω πολύ δυνατός, έχω αγωνιστεί και σε πολλά φιλικά και ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου.  Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να έχουμε μια εξίσου πετυχημένη πορεία με την περσινή.

Όσο για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο EHF European League σχολίασε: «Θα απολαύσουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης περισσότερο αλλά θέλουμε και να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πολεμήσουμε και σε αυτό το επίπεδο. Αν είμαστε τυχεροί στο τέλος μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό αλλά το πρώτο και βασικό είναι να απολαύσουμε τους αγώνες, να παίξουμε ωραίο χάντμπολ και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Να είμαστε όλοι υγιείς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και περιμένουμε και τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Η παρουσία τους θα είναι ένα συν για μας».