Πέρρος: «Σε κάθε αγώνα θα ανεβάζουμε τον πήχη»

Ο Γιώργος Πέρρος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΔΙΚΕΑ στο ΑΕΚ1924.gr, τονίζοντας ότι η ομάδα θα δουλεύει για να ανεβάζει σε κάθε αγώνα τον πήχη και ψηλότερα.

Ο έμπειρος αθλητής της ΑΕΚ και απ’ τους κορυφαίους στον αγώνα με τον ΔΙΚΕΑ, Γιώργος Πέρρος μίλησε στο ΑΕΚ1924.gr, για την καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση παρά την ήττα με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, για την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, παρότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πέρρου στο ΑΕΚ1924.gr:

«Ήταν ένα ντέρμπι όπως φάνηκε, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά μεγάλα ονόματα να αγωνίζονται στο παρκέ. Εμείς περιμέναμε έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι.

Παρότι είχαμε κάποια προβληματάκια χθες και σήμερα, ταλαιπωρηθήκανε δυο παιδιά με κάποιες ιώσεις. Θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί, ίσως δεν περίμεναν κάποιοι ότι η ΑΕΚ, θα είναι ανταγωνιστικοί φέτος κι ότι θα χτυπάει όλα τα ματς. Γιατί ίσως έχουμε διάφορα προβλήματα με το γηπεδικό, δεν προπονούμαστε τις διάφορες ώρες που θέλουμε. Το γήπεδο έχει πρόβλημα στο έδαφος και φαίνεται στα πόδια μας, είναι πολύ σκληρό.

Απ’ την άλλη ο κόσμος μας βοήθησε να μείνουμε στο παιχνίδι, παρότι είχε κάποια ξεσπάσματα ο ΔΙΚΕΑΣ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, που στάθηκε δίπλα μας και για κάποια παιδιά είναι πρωτόγνωρη εμπειρία γιατί είμαστε καινούργιοι στην ομάδα. Ευχαριστούμε την διοίκηση, τον κ. Αλεξίου, τον κ. Παπασταμάτη και την κα. Κάσκαρη, που είναι μαζί μας, είναι δίπλα μας ακόμα και στις προπονήσεις και ότι χρειαζόμαστε είναι εκεί.

Απ’ την άλλη θέλουμε να δουλέψουμε και θα βάζουμε το 100% σε κάθε αγώνα και προπόνηση για να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει σαν στόχο».

-Ο πήχης ανέβηκε ψηλά, μετά την νίκη με τον Διομήδη αλλά και με τον ΔΙΚΕΑ, που το κυνηγήσατε μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Η συνέχεια θα είναι ανάλογη;

«Η συνέχεια πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να είναι ανάλογη, μπορεί να τον ανεβάσαμε τον πήχη και θέλουμε σε κάθε αγώνα να τον ανεβάζουμε τον πήχη όλο και ψηλότερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει καλούς παίκτες και αρκεί να το δείξει στο γήπεδο».