Πέρρος:”Να φέρουμε την ΑΕΚ εκέι που της αξίζει”

Ο καλύτερος πλέι μέικερ του περσινού πρωταθλήματος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα. Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του στο enwsi.gr τονίζοντας πως έρχεται στην ΑΕΚ με ενθουσιασμό για να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ξανά εκέι που της αξίζει.:

“Είμαι ικανοποιημένος γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Τις τελευταίες είκοσι ημέρες είμαστε σε συζητήσεις και έδειξαν ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. Εγώ από την μεριά μου θα δείξω την εμπιστοσύνη μου στην ΑΕΚ και θα προχωρήσουμε μαζί τη νέα χρονιά.

 

Όσον αφορά τις ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, έμπειρος πλέι μέικερ σχολίασε :”Όντως έχει γίνει μια μεγάλη ανανέωση στην ομάδα. Έρχονται νέοι και καλοί παίκτες. Θεωρώ ότι θα φανεί στην πορεία τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Οι αλλαγές γίνονται για το καλό. Η ΑΕΚ δείχνει ότι βάζει τις βάσεις για μια καλ΄πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πώ ακόμαποιοί είναι οι στόχοι και ότι θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα ή τα πλέι όφ. Η ΑΕΚ όμως είναι μεγάλη ομάδα και οι στόχοι θα μπούν μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ. Έχουν γίνει όμως προσθήκες πολύ καλών παικτών. Είναι παιδιά τα οποία τα γνωρίζω τα περισσότερα και έχουν αποδείξει τι είναι και τι μπορούν να κάνουν στο χώρο. Όλα αυτά με έκαναν να αποφασίσω να έρθω στην ΑΕΚ. Μακάρι να έρθουν πάλι οι τίτλοι στην ομάδα. Η ΑΕΚ έχει δώσει πολλά στο του χάντμπολ και πιστεύω πως έχει ακόμα πολλά να δώσει”.

Ο 37χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στο κίνητρο του να είναι καλύτερος κάθε χρόνο τονίζοντας:” Το κίνητρό μου είναι μεγαλύτερο και ειδικά όταν έρχεσαι σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Είσαι ενθουσιασμένος θέλεις να δώσεις πολλά και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν έχω σε καμία περίπτωση χορτάσει από το χάντμπολ και έχω πολλά ακόμα να προσφέρω”.

Όσον αφορά την διάκρισή του να ψηφιστεί καλύτερος πλέι μέικερ του πρωταθλήματος τόνισε:” Ήταν μια επιβράβευση για μένα και της δουλειάς μου γιατί στην ομάδα υπήρξαν πολλοί καλοί παίκτες. Μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη”.

Όσον αφορά το αν θα παίξει ρόλο στην λειτουργία της ομάδας πως οι περισσότεροι νέοι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους σχολίασε :” Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω. Ήδη έχω μιλήσει με τους περισσότερους και τους ενημέρωσα για την απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να γίνουμε μια ομάδα, μια παρέα και να δέσουμε και αγωνιστικά αλλά και έξω από το γήπεδο. Θα χρειαστεί λίγος καιρός αλλά υπάρχει η εμπειρία για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει.