Ο Νικολαΐδης στο aek.gr:”Θα δουλέψουμε σκληρά”

Ο Παναγιώτης Νικολαιδης μίλησε στο aek.gr για το ματς με τον Σεριφάτο που έφερε το δεύτερο διπλό της χρονιάς, για τον κόσμο που βρίσκεται πάντα και παντού κοντά στην ομάδα αλλά και για το ερχόμενο ματς με τον Πανελλήνιο. Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, την διοίκηση και συγκεκριμένα τον Αλέξη Αλεξίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aek.gr:

Για την νίκη το Σάββατο και το δεύτερο ”διπλό” της σεζόν:

”Το πιστέψαμε, το θέλαμε, το χρειαζόμασταν. Ερχόμασταν από μια ήττα μέσα στην έδρα μας από τον ΙΕΚ Ξινή Δικέας και θέλαμε οπωσδήποτε τους δύο βαθμούς, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και για λόγους ψυχολογίας. Το Σεριφάτο είναι μια νέα ομάδα που οφείλω να παραδεχτώ κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και το δείχνει μέσα και έξω από το γήπεδο. Συγχαρητήρια και σε αυτούς”.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο:

”Για τον κόσμο μας τι να πω, έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Όπου και να βρεθεί η ομάδα θα υπάρχουν κάτι μάγκες που θα δίνουν την ψυχή τους για μας. Έτσι και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για αυτούς, τους ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την απίστευτη ατμόσφαιρα στο Αίγιο για αυτά τα απίστευτα 60 λεπτά που δίνουν το παρόν σε κάθε αγώνα και δημιουργούν αυτό το μαγευτικό κλίμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας και προσπαθεί τα πάντα για εμάς και ήταν παρόν στον αγώνα να μας στηρίξει και αυτή. Όπως επίσης και τον Αλέξη Αλεξίου που έδωσε το παρόν στο Αίγιο, δίνοντας μας δύναμη και κίνητρο, δείχνοντας ότι θα είναι δίπλα μας και φέτος”.

Από εδώ και πέρα, η ΑΕΚ έχει δύο νίκες σε τρία ματς, τώρα αντιμετωπίζεται τον Πανελλήνιο:

”Αυτά όλα μέχρι χθες βράδυ γιατί από σήμερα πρέπει να ετοιμαστούμε για έναν ακόμα σημαντικό αγώνα με τον Πανελλήνιο. Μια δυναμική ομάδα, νεανική που πέρσι με την παραμονή της στην κατηγορία έδειξε ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα με σκοπό το Σάββατο να φύγουμε νικητές από το κλειστό του Καματερού”.