«Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας»

Ο Βασίλης Κολιούλης μίλησε στο aek.gr για την ανανέωση συμβολαίου του.

Για την ανανέωση συμβολαίου σου:

«Ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ. Ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος και από την στιγμή που η πρόταση ήταν πολύ καλή οικονομικά δεν υπήρχε λόγος να φύγω. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για την έναρξη της νέας σεζόν και ευελπιστώ τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Από τους πιο σοβαρούς λόγους που έμεινα στην ΑΕΚ ενώ είχα προτάσεις από άλλες ομάδες ήταν η αγάπη του κόσμου».

Τι περιμένεις για την νέα σεζόν:

«Περιμένω η ομάδα να πρωταγωνιστήσει να βρίσκεται μέσα στην τετράδα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που πρέπει να διεκδικεί τίτλους και να μην υπάρχουν χρονιές όπως η περσινή. Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρσι γιατί οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, μπορεί και το δυνατότερο των τελευταίων ετών. Εμείς από την μεριά μας θα κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είμαστε μια νέα ομάδα, ένας νέος κύκλος. Χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε κάποιον τίτλο, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά όλα τα παιδιά ξέρουμε τι σημαίνει ΑΕΚ».

Για την πρώτη αγωνιστική με τον Διομήδη στο Άργος:

«Όλοι ξέρουμε τι εστί Άργος σαν ομάδα, θα είναι ένα πόλη δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είναι πρώτη αγωνιστική που σημαίνει ότι φαινομενικά είμαστε το αουτσάιντερ διότι το Άργος κάθε χρόνο κρατάει τον ίδιο κορμό σε αντίθεση με εμάς που είμαστε όπως είπα νέα ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ελπίδες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα και όπως δείχνει η ιστορία η πρεμιέρες μας πάνε. Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη γιατί είμαστε ΑΕΚ».

Τι έχεις να πεις στον κόσμο της ΑΕΚ, τι μήνυμα έχεις να στείλεις:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμη της ομάδας, χωρίς αυτούς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. ο κόσμος της ΑΕΚ παρά την κακή πορεία που είχαμε πέρσι, ήταν δίπλα μας σε όλους τους αγώνες και μας στήριζε με όλους τους τρόπους. Εγώ από την μεριά έχω να πω ότι είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα αυτό που ζω με τον κόσμο της ΑΕΚ και όπως Αποτελέσματα αναζήτησης προείπα είναι ο κύριος λόγος που έμεινα στην ομάδα. Και φέτος χρειαζομαστε τον κόσμο ποιο πολύ από ποτέ να είναι δίπλα μας σε αυτήν την νέα αρχή».

Σε ποιους θέλεις να πεις ένα ευχαριστώ:

«Θέλω να πω από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια μου, οι οποίοι είναι δίπλα από τα πρώτα μου βήματα και στηρίζουν την κάθε επιλογή μου. Επίσης θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Χάρη Διαμαντάρα όπου μου στάθηκε όποτε τον χρειάστηκα και δεν μου έλειψε τίποτα. Ένα ευχαριστώ στους Φάνη Τσαούση και Γιώργο Παπαδόπουλο οπου και ας έχουν φύγει από την ομαδα είναι δίπλα μου κάθε στιγμή και για τον Χριστόφορο Μπακαούκα και τον Γιάννη Αρβανίτη που με δέχτηκαν με πολύ αγάπη από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Για την Σοφία την Κάσκαρη έχω να πω ότι είναι δίπλα στην ομαδα και τρέχει συνέχεια ώστε να μην μας λείψει τίποτα και δίνει και την ψυχή της για αυτήν την ομαδα. Επίσης για τον Παναγιώτη Νικολαΐδη και τον Διονύση Γεωργιάδη που είναι συμπαίκτες-αδέρφια μου ότι τους ευχαριστώ που ει ναι δίπλα μου αν και μου φωνάζουν όταν κάνω κάποιο λάθος για καλό μου πάντα και τέλος ένα γιγάντιο ευχαριστώ στον αδερφό μου Χάρι Πλεχ οπού είναι ένα μέλος της οικογενεία μου και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην καριέρα του και στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί και κάποια μέρα μακάρι να είμαστε στην ίδια ομαδα».