Αρχική Η φωνή της ομάδας Ο Διονύσης Γεωργιάδης στο aek.gr

Ο Διονύσης Γεωργιάδης στο aek.gr

Η Διονύσης Γεωργιάδης είναι ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ αλλά και ο ηγέτης της ομάδας και χθες στο μεγάλο διπλό έδειξε το ότι δεν τα παρατάει ποτέ αφού αγωνίστηκε για μισό ημίχρονο τραυματίας.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μιλάει στο aek.gr για την νίκη επί του Διομήδη, για τους συμπαίχτες του, την προετοιμασία αλλά στέλνει και ένα δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το διπλό στο Άργος και το καλό ξεκίνημα στην Handball Premier:

”Ήταν μια σημαντική νίκη. Όχι τόσο για τους βαθμούς όσο για την ψυχολογία, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω. Τα κεφάλια χαμηλά και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλεία. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δεν πρέπει ένα θετικό αποτέλεσμα να μας πάρει τα μυαλά”.

Για την προετοιμασία και τους νέους σου συμπαίχτες: 

”Δουλεύουμε σκληρά εδώ και ένα μήνα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Βεβαία έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουν έρθει καλοί παίχτες στην ομαδα και έμπειροι. Θεωρώ ότι αν κυλήσουν όλα ομαλά μέσα στη σεζόν και δεθούμε σαν ομαδα θα πάμε καλά”.

Για τους στόχους της σεζόν:

”Δεν μπορείς να βάλεις από τώρα στόχους. Είναι τόσο ριζικές και μεγάλες οι αλλαγές οπού είναι πολύ νωρίς για να πεις ότι θέτεις στόχους. Για εμένα θα πρέπει να βάζουμε τους στόχους μας παιχνίδι με παιχνίδι. Προπόνηση με προπόνηση”.

Για το ότι έπαιζες τραυματίας τον μισό αγώνα:

”Ήταν ένα δυνατό χτύπημα στον τετρακέφαλο. Η αλήθεια είναι ότι ο πόνος ήταν έντονος, αλλά ήθελα πολύ μέσα μου να κερδίσουμε. Για αυτό και αποφάσισα να συνεχίσω όσο μπορούσα και μου επέτρεπε το πόδι μου. Τέλος καλό όλα καλά. Αύριο θα μιλήσω με το ιατρικό τιμ για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας για την φετινή χρονιά:

”Τους θέλουμε δίπλα μας. Τους είχαμε πάντα και μαζί τους καταφέραμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος με τόσες αλλαγές τους θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας. Να δώσουν μια γεύση και στα καινούργια παιδιά για να δουν το πόσο διαφορετικό είναι να παίζεις μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ”.

 

Περαστικά αρχηγέ!!