Ο αρχηγός μας στο AEK Live !

Καλησπέρα σε όλους τους Ενωσίτες. Είμαι ο Χριστόφορος Μπακαούκας και από εδώ και στο εξής θα αρθρογραφώ στο ΑΕΚ LIVE για να σας μεταφέρω όσα συμβαίνουν στο τμήμα του Χάντμπολ.

Η ομάδα φέτος παρά το σοβαρά προβλήματα είναιμια μεγάλη οικογένεια και εκεί βασιζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας.Το τελευταίο διάστημα προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε ώστε να βρεθεί ένας έφορος που θα «τρέξει» το τμήμα, ώστε να λυθούν όσο είναι δυνατόν κάποια προβλήματα, με κύριο το γηπεδικό όπου παίζουμε συνεχώς εκτός έδρας.

Αν μας δώσουν λίγο παραπάνω προσοχή μπορούμε να ξαναβγάλουμε τους ΑΕΚτζήδες στο δρόμο και να ζήσουμε παρέα στιγμές όπως το 2011 που το σηκώσαμε στη Μίκρα, αλλά και το 2013 στο Άργος. Αυτό που ζητάμε είναι στήριξη και να είστε σίγουροι πως θα ανταποδώσουμε!

Όσον αφορά το αγωνιστικό είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Με τον ΠΑΟΚ «χάσαμε» ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Περί ήττας πρόκειται καθώς ήμασταν σε όλο τον αγώνα μπροστά. Ήμασταν όμως καλοί. Το ίδιο και με τη Δράμα που δόθηκε η ευκαιρία στον coach να κάνει και κάποιες δοκιμές, ενώ έβαλε και παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Εμείς είμαστε εδώ, βγαίνουμε πάντα πιο δυνατοί από τις δυσκολίες και ελπίζουμε στη βοήθεια των αρμοδίων για μία ακόμα ονειρική χρονιά!

Ευχαριστούμε to AEK-Live.gr

Αλέξανδρος Θεοχάρης
AEk-Handball.gr