Νικολαϊδης στο AEK1924: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος!»

Ο 26χρονος παίκτης της Ένωσης, μίλησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για την προετοιμασία της ομάδας, το ματς με τον Διομήδη στην πρεμιέρα αλλά και το πως βλέπει τα πράγματα μέσα στην σεζόν.

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης έχει αναλάβει την εφετινή χρονιά το ρόλου του υπαρχηγού, αφού μαζί με τον Γεωργιάδη (πρώτος αρχηγός) πρόκειται για τους πιο παλιούς παίκτες του τμήματος και αναγκαστικά οι ευθύνες και οι ρόλοι μέσα στο τμήμα μεγαλώνουν.

Ο νεαρός ίντερ του Δικεφάλου μίλησε στο AEK1924.gr, για την προετοιμασία και το πώς εξελίχτηκε, την έναρξη του πρωταθλήματος απέναντι στον Διομήδη, όπως και το πώς βλέπει τα πράγματα για τη νέα σεζόν που ξεκινά.

«Κάναμε μια αξιόλογη προετοιμασία. Είμαστε καινούργια ομάδα με 12 καινούργιους παίκτες και όλο αυτό το διάστημα που είχαμε, προσπαθήσαμε να δέσουμε σαν ομάδα, αλλά και να γνωριστούμε μεταξύ μας. Αρχικά αγωνιστικά και έπειτα, έξω απ’ τα αποδυτήρια. Να κάνουμε παρέα μεταξύ μας, για να αναπτύξουμε καλές σχέσεις και πιστεύω το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Σαν πιο παλιός μου φαίνεται ότι το έχουμε καταφέρει και υπάρχει καλό κλίμα μέσα στην ομάδα το οποίο είναι το παν για ένα υγιές σωματείο, κάτι που όλα αυτά τα χρόνια το είχε η ομάδα», τόνισε αρχικά ο Νικολαΐδης στο ΑΕΚ1924.gr και συνέχισε:

«Τώρα το Σάββατο θα έχουμε σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα αλλά όπως και εμείς έτσι κι αυτοί έχουν πολλές καινούργιες προσθήκες παικτών που θα πρέπει να διαχειριστούν κατάλληλα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε από μεριά μας να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα και πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι στην ετοιμότητα της κάθε ομάδας, αλλά και το ποιος το θέλει περισσότερο».

Για την υπόλοιπη νέα σεζόν πως βλέπει τα πράγματα: «Θεωρώ ότι μέσα στην χρονιά εάν όλα κυλίσουν ομαλά, με το γήπεδο και όλα τα θέματα που μπορεί να έχει η ομάδα, νομίζω ότι θα είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο κατά τη διάρκεια της χρονιάς και μέχρι το τέλος αυτής».