Νικολαΐδης :”υπερηφάνεια για ένα μάγκικο τμήμα”

Ο νεαρός ίντερ της Ένωσης μάλιστα αποχαιρέτησε τόσο τον Φάνη Τσαούση που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, καθώς και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

«Τελευταίος αγώνας για μερικούς σήμερα, για άλλους ένα νέο ξεκίνημα.. Μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, χαρές, λύπες, υπερηφάνεια για ένα μάγκικο τμήμα που σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του έδειξε ότι μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστεί, να διεκδικήσει και να καταφέρει πολλά… Σήμερα στης 20:00 στο κλειστό του Καματερού κλείνει η φετινή σεζόν ελπίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα..

Τελευταίο παιχνίδι της καριέρας τους για μερικούς πολύ μεγάλους αθλητές όπως ο Φάνης και ο Γιώργος που είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε μαζί τους μέσω αυτής της μεγάλης ομάδας.. Ειδικά για αυτούς θέλουμε σήμερα ένα γεμάτο γήπεδο.. Με τιμωρημένο τον αρχηγό μας Χριστόφορο Μπακαούκα στο προηγούμενο παιχνίδι θα δώσουμε τα πάντα για αυτούς, για εσάς και εμάς και για όλους που πονάνε πραγματικά αυτό το τμήμα..», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

AEK-Handball.gr