Νικολαΐδης στο AEK1924.gr: «Ο κόσμος μας είναι ο 8ος παίκτης μας»

Ο αθλητής της ΑΕΚ μίλησε στο AEK1924.gr, για την νέα χρονιά στο τμήμα χάντμπολ.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως δεύτερος αρχηγός της ΑΕΚ, για την νέα χρονιά στο τμήμα, για το νέο ρόστερ, για τον κόσμο που τον χαρακτήρισε 8ο παίκτη της ομάδας, για τις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος, αλλά έκανε αναφορά και στην απουσία των Αρβανίτη και Μπακαούκα που μετά από πολλά χρονιά δεν θα είναι ποια στον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο AEK1924.grο Παναγιώτης Νικολαΐδης:

«Είμαστε ένα νέο σύνολο που απλά θα προσπαθήσουμε όλοι να φέρουμε και πάλι την ΑΕΚ ψηλά, εκεί που ανήκει».

Για το νέο ρόστερ: «Έχουμε ένα αξιοπρεπέστατο ρόστερ και με καλή δουλειά, μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά».

Για την διοίκηση: «Η διοίκηση βρίσκεται δίπλα μας και μέσα και έξω από το γήπεδο και την ευχαριστούμε γι, αυτό. Και πιστεύουμε ότι απ’ εδώ και πέρα πλέον θα είμαστε ένα υγιές σωματείο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα θα είναι δύσκολη η χρονιά φέτος, διότι πολλές ομάδες ενισχύθηκαν που είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για το άθλημα στην Ελλάδα. Προστέθηκαν παίκτες απ’ το εξωτερικό δείχνοντας τα βήματα μπροστά που κάνει το χάντμπολ στην Ελλάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Τι να πρώτο πω για αυτόν τον κόσμο.. Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί δεν λέμε..; Εκεί ήταν, είναι και θα είναι και φέτος. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, είναι ο 8ος παίκτης μας, το “κουράγιο” μας στα δύσκολα, η “μαγκιά” μας μέσα στο γήπεδο, η καψούρα μας, γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Καινούργιοι και παλιοί, προπονητές και διοίκηση για να ξαναζήσουμε στιγμές επιτυχιών και περηφάνιας».

Για την απουσία μετά από πολλά χρόνια του Γιάννη Αρβανίτη και του Χριστόφορου Μπακαούκα απ’ την ομάδα: «Δεν ξεχνάμε τι έχουν προσφέρει σε αυτήν την ομάδα. Και είμαι σίγουρος ότι θα πονάνε περισσότερο απ’ τον καθένα την ομάδα. Θα αγωνιούν το ίδιο με εμάς και θα είναι δίπ’λα μας αν χρειαστεί, γι’ αυτό θα προσπαθούμε και γι’ αυτούς».

Για τον νέο προπονητή: Εύχομαι καλή επιτυχία στο καινούργιο προπονητή, Κώστα Τούτση και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας. Να έχουμε μια καλή χρονιά!»