Νικολαΐδης: «Βγάζει διάθεση η ΑΕΚ»

diomidis-aek8

Ο αρχηγός της ομάδας Χάντμπολ μιλά στο AEK LIVE για τη νίκη εναντίον του Διομήδη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η νίκη μέσα στο Άργος ήθελε ψυχή και πάθος, στοιχεία που πάντα διέθετε η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα κόντρα στον Διομήδη. Η διάρκεια όμως είναι αυτό που φέρνει επιτυχίες σε ένα τμήμα, όπως τόνισε στο ΑΕΚ LIVE ο Παναγιώτης Νικολαΐδης. Ο αρχηγός της Ένωσης μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το ντέρμπι της πρεμιέρας αλλά και τη συνέχεια στη Handball Premiere.

Συνέντευξη στον Σοφιανό Κανταρίδη

Πώς ήταν η πρεμιέρα με τον Διομήδη;

«Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο καινούργιων ομάδων. Προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την διαφορά που είχε κρατήσει από την αρχή ώστε να καταφέρουμε, να πάρουμε μια νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Διομήδης έδειξε για μια ακόμα φορά ένα πρόσωπο πολύ ανταγωνιστικό, όπως κάθε χρόνο. Το θέλαμε πολύ και φύγαμε νικητές. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Όπως και πέρυσι κάναμε πολύ καλή αρχή με τον ΠΑΟΚ αλλά μετά δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να δουλεύουμε στις προπονήσεις 100% ώστε να κάνουμε και άλλες εξίσου σημαντικές νίκες».

Τί εικόνα θα βγάλει η ΑΕΚ στα επόμενα ματς;

«Η εικόνα της ομάδας δείχνει διάθεση κέφι και όρεξη για δουλειά. Γίνανε πολλές προσθήκες και γι’ αυτό η ομάδα χρειάζεται ίσως λίγο παραπάνω χρόνο για να δεθεί, αν και πιστεύω το έχει καταφέρει ήδη σε μεγάλο βαθμό, για να βγάλει την ανάλογη εικόνα στο γήπεδο».

Ένα δυναμικό ξεκίνημα βοηθά για τη δύσκολη συνέχεια;

«Όπως είπα και πριν ήταν μια δύσκολη νίκη μέσα στο Διομήδη, αλλά πρέπει να έχουμε τα κεφάλια κάτω για δουλειά γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα…Σίγουρα το χαιρόμαστε αλλά από Δευτέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι εξίσου δύσκολο Με τον ΙΕΚ ΞΙΝΗ ΔΙΚΕΑΣ μέσα στην έδρα μας που θα προσπαθήσουμε και πάλι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ελπίζουμε ο κόσμος μας να είναι στο πλευρό μας όπως κάνει πάντα. Όλες οι ομάδες έχουν δείξει πρόσωπο φέτος θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με πολλές εκπλήξεις αφού έχουν γίνει δυνατές προσθήκες από καινούργιους παίκτες από Ελλάδα και εξωτερικό κι έτσι τα περισσότερα παιχνίδια θα έχουν την δυσκολία τους και θα κρίνονται σε λεπτομέρειες..»