Νίκος Τσιλιμπάρης

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Νίκος Τσιλιμπάρης μίλησε στο ΑΕΚ1924 για όσα έγιναν στο «παλατάκι», τα επεισόδια αλλά και που κρίθηκε ο τελικός με τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε στις προκλήσεις των οπαδών του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας ζητώντας του να στηρίξει τους Μάγκες.

Για το παιχνίδι: «Ο τερματοφύλακας μας (σ.σ. ο Πλεχ) πήγε πολύ καλά, αλλά φάνηκε ότι ήμασταν απροπόνητοι και ότι δεν είχαμε προετοιμαστεί όπως έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το παιχνίδι».

Για τα επεισόδια: «Υπήρχε κακή οργάνωση. Ανάμεσα στους οργανωμένους των δύο ομάδων, υπήρχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν κοντά στους φίλαθλους της ΑΕΚ και προκαλούσαν.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις δεν ήταν επαρκείς και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φτάσανε σε απόσταση αναπνοής από αυτούς της ΑΕΚ. Η διακοπή του αγώνα μας αποσυντόνισε, αλλά η απόφαση να συνεχιστεί τελικά το ματς ήταν κάτι που πάρθηκε εκείνη τη στιγμή».

Ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει της συνέχειας: «Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ο κόσμος πρέπει πάντα να βοηθάει και να υποστηρίζει στα δύσκολα την ομάδα. Δεν πρέπει ο κόσμος να δίνει δικαίωμα, γιατί χθες έδωσαν πάτημα στον κόσμο να πει ότι η ΑΕΚ δημιουργεί προβλήματα».

ΑΕΚ-Handball.gr