Αρχική Η φωνή της ομάδας Μόγια: «Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα!»

Μόγια: «Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα!»

Ο Φλορίδο Μόγια μίλησε greekhandball.com μετά την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να βλέπει κάθε παιχνίδι βήμα βήμα μέχρι το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα είπε :

«Προκριθήκαμε στα ημιτελικά του EHF European Cup και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, όμως έχουμε πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ ως ομάδα.

Επόμενο βήμα, κατά την γνώμη μου, είναι να βελτιώσουμε όλα εκείνα τα σημεία στα οποία δεν είμαστε αρκετά καλοί, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες, επομένως μπορούμε να βελτιωθούμε και να κρατήσουμε βέβαια όλα εκείνα στα οποία δεν έχουμε πρόβλημα.

Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για το τρόπαιο, γιατί προτιμώ να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα βήμα.

Σχετικά με την εμφάνισή μου, τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου δεν πραγματοποίησα πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι, πίεσα τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι το παράδειγμα, γι’ αυτό θέλω να είμαι πάντα καλύτερος από την προηγούμενη φορά.

Συγχαρητήρια σε όλους, όλοι εργάζονται για κάτι μεγάλο στην ΑΕΚ!».