Αρχική Η φωνή της ομάδας Μόγια :¨Να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ-Θα παλέψουμε στην Ευρώπη¨

Μόγια :¨Να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ-Θα παλέψουμε στην Ευρώπη¨

Η απουσία του λίγο πριν τους περσινούς τελικούς αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για τους ανθρώπους της ΑΕΚ καθώς ο Νάτσο Μόγια διένυε μέχρι εκείνη την στιγμή ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο Ισπανός επέστρεψε όμως πιο δυνατός και έτοιμος για να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Ο Μόγια μιλώντας στο enwsi.gr  τόνισε πως βασικός στόχος είναι να κατακτήσουν πάλι το νταμπλ και να δείξουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρώπη: «Είμαι ανυπόμονος να παίξω γιατί έχασα το τέλος της περσινής σεζόν. Είμαι έτοιμος, είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Ασφαλώς πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να δέσουμε περισσότερο αλλά είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Όσο για το αν αντιμετωπίζουν την συμμετοχή της ΑΕΚ σε μια ανώτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση με περισσότερο άγχος ή σαν μια ευκαιρία για να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Θα παίξουμε σε μια πιο δύσκολη διοργάνωση. Θα το απολαύσουμε αλλά θα παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να ξέρουμε ότι η διοργάνωση θα είναι δύσκολη. Αλλά θέλουμε να δούμε και εμείς πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Επιπλέον έκανε και την ευχή του για το νέα σεζόν που ξεκινάει την Κυριακή για την ΑΕΚ: «Εύχομαι να κερδίσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στην Ευρώπη να δούμε πρώτα το γκρουπ μας, να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε και να παλέψουμε για την πρόκριση. Να προχωράμε κρατώντας χαμηλά τον πήχη και βλέποντας θα προχωράμε.