Αρχική Η φωνή της ομάδας Μπακαούκας: ¨Είπα στα παιδιά να φέρουν το Ευρωπαϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια ¨

Μπακαούκας: ¨Είπα στα παιδιά να φέρουν το Ευρωπαϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια ¨

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας στο χθεσινό παιχνίδι τιμήθηκε για την προσφορά του στο τμήμα και με δηλώσεις του στον Over FM 104.9, έκανε γνωστό πως είπε στους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια πως πρέπει να είναι περήφανοι για την ΑΕΚ και να φέρουν το κύπελλο στην Φιλαδέλφεια. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Στη συμπλήρωση των 10 χρόνων από το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει με την ΑΕΚ και την βράβευσή του:

«Σίγουρα, νομίζω ήταν μεγάλα τα συναίσθημα και χθες δεν περίμενα να βραβευτώ. Θα μου μείνει για πάντα στη ζωή μου και τους ευχαριστώ όλους για την βράβευση. Όλοι ξέρουν ότι η δεύτερη οικογένειά μου είναι η ΑΕΚ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, γιατί νομίζω δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες. Όμως, όλοι αν θέλουμε το καλό της ΑΕΚ πρέπει να έχουμε μια κοινή πορεία, ώστε ο κόσμος να αγαπήσει το άθλημα του χάντμπολ. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι τότε είχαμε μια πολύ δύσκολη χρόνια. Αυτό που κράτησε την ομάδα ζωντανή είναι ότι έμεινε οικογένεια».

Στην ομιλία που έβγαλε στους παίκτες της Ένωσης:

«Μετά το χθεσινό παιχνίδι ζήτησα από όλο το τιμ της ΑΕΚ να μιλήσω στα παιδιά. Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ που με αφήσαν να μιλήσω στους παίκτες. Τους είπα ότι πρέπει να είστε περήφανοι για την ΑΕΚ και τους είπα ότι θέλω να φέρετε το κύπελλο στην Φιλαδέλφεια. Είμαστε όλοι δίπλα σας. Όλοι έχουμε κουραστεί να κάνουμε αυτό το τμήμα ικανό για πολύ υψηλού επιπέδου πράγματα».

Στο γεγονός ότι ο τελικός του EHF Cup με την Ύσταντς δεν θα έχει κόσμο:

«Θα έπρεπε να ήταν ένα γεμάτο γήπεδο με οπαδούς της ΑΕΚ να φωνάζουν. Ο κόσμος έχει δεθεί με το τμήμα χάντμπολ από την μέρα που ιδρύθηκε. Θα ήταν πραγματικά μια ευχαρίστηση για τους παίκτες. Από την πρώτη μέρα η ΑΕΚ έδειξε ότι θα παίζει για την φανέλα και τους οπαδούς, υπήρχαν αθλητές που ότι και να γινόταν δεν τα παράταγαν».

Στην ομάδα της Σαλαμίνας:

«Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά με την ομάδα της Σαλαμίνας και γενικότερα στο ελληνικό χάντμπολ. Θα παίξω με τον Διομήδη στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι το καλύτερο να τελειώσω με αντίπαλο την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική. Είμαι περήφανος που θα κρεμάσω τα παπούτσια μου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σίγουρα, το ιδανικό θα ήταν να έπαιζα με την φανέλα της Ένωσης».