“Μια χαμένη χρονιά που πρέπει να σώσουμε”

DSCN1381

Χριστόφορος Μπακαούκας

«Σήμερα θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας, το γηπεδικό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα δεν κάνουμε προπόνηση σαν ομάδα αλλά ατομικά. Φέτος είναι μια χαμένη χρονιά που πρέπει να την σώσουμε».

Γιάννης Αντωνιάδης 

«Σίγουρα η ισοπαλία είναι ένας σημαντικός βαθμός για τα πλέι άουτ, αλλά μας μένει η πικρία για τη σημερινή αναμέτρηση, στην οποία μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη από τη στιγμή που προηγηθήκαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο θα παλέψουμε να φανούμε δυνατοί για τα πλέι άουτ». 

 

Ο Διονύσης Γεωργιάδης

«Ήταν άλλο ένα παιχνίδι που το οποίο όλα έδειχναν πως θα το κερδίζαμε, ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά όπως είπα και πριν ήταν ένα ακόμη παιχνίδι που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Κάναμε αρκετά ατομικά τεχνικά λάθη τα οποία έγιναν καθαρά λόγω προπόνησης, όσο προπονείσαι τόσο λιγοστεύουν αυτά τα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 11 τέρματα και περίπου τα 7 τα δεχτήκαμε έπειτα από λάθη μας και αιφνιδιασμό του αντιπάλου.»

Για την συνέχεια και τα play out τόνισε: «Όσο αναφορά την συνέχεια έχουμε τα play out για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Δυστυχώς πρέπει να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, να είμαστε σοβαροί και να καταφέρουμε να σώσουμε την κατηγορία γιατί δεν αξίζει στον κόσμο στους αθλητές και στους προπονητές αυτής της ομάδας να πέσει κατηγορία.»

aek-live.gr