Με το μυαλό στο μέλλον

Στο ΟΑΚΑ εχθές πραγματοποιήθηκε το φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αγωνιστική απόδοση των εφήβων μας που πήραν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και απέδειξαν οτι η σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και στην αντρική ομάδα, αποδίδουν.

Η θέληση της διοίκησης και η γνώση του τεχνικού επιτελείου να αναδείξουν παίκτες δικούς μας για την αντρική ομάδα, αποδίδει καρπούς και είναι ένα ελπιδοφόρο στοίχημα. Οι νέοι μας παίκτες προπονούνται συνεχώς με την μεγάλη ομάδα και το τεχνικό τίμ, τους υπολογίζει κανονικά, όποτε τους χρειάζεται και το δείχνει.

Απόδειξη η συμμετοχή τους σε αγώνες πρωταθλήματος καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων. Με υγεία και σκληρή δουλειά θα είμαστε σε θέση σύντομα να τους θεωρούμε ¨μεγάλους¨!

Η συνολική απόδοση της ομάδας στο φιλικό ήταν αναμενόμενη, δηλαδή σοβαρή και επιβλητική. Ο Άρσιτς αγωνίστηκε και πάλι και δείχνει οτι έχει μπεί για τα καλά στον δρόμο της επιστροφής.

Σήμερα αναμένεται η επιστροφή στην Ελλάδα, των διεθνών μας και αύριο θα προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δυστυχώς δεν υπάρχει περιθώριο ξεκούρασης.