Αρχική Γενικά Νέα Μία μικρή ιστορία…από το Ντράμεν

Μία μικρή ιστορία…από το Ντράμεν

Η ομάδα μας φυσικά και δεν ήταν δυνατόν να αγωνιστεί μόνη της στην μακρινή Νορβηγία.

Πάνω από 100, ήταν οι Έλληνες που βρέθηκαν στο κλειστό του Ντράμεν και με το τραγούδι τους προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην πρόκριση.

Η προσέλευση από παντού, από το Όσλο, από την Ζυρίχη, από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και από άλλες πόλεις…Χαρακτηριστικά ένας πατέρας πήρε το μικρό παιδάκι του και ταξίδεψε από την Ορεστιάδα για να βρεθούν δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια, απλά συγκλονιστικό !

Έλληνας κάτοικος του Ντράμεν με τους δύο γιους του βρέθηκαν στην εξέδρα και με τις εμφανίσεις και τα κασκόλ τους τραγουδούσαν για την ομάδα.

Μέλη του προσωπικού της Πρεσβείας μας στο Όσλο με επικεφαλής την Κυρία Πρέσβη, βρέθηκαν δίπλα μας με κασκόλ της Ελλάδας και με το χειροκρότημα τους υποστήριζαν την προσπάθεια της Ελληνικής ομάδας.

Τέλος ένας οπαδός του Ολυμπιακού (διακρίνεται στην φωτογραφία), βρέθηκε στην κιτρινόμαυρη εξέδρα με το κασκόλ της Ελλάδας και το τύμπανο του, για να υποστηρίξει την ομάδα μας και δεν σταμάτησε να ακολουθεί με ένθερμο τρόπο, τον ρυθμό των συνθημάτων μας για να φτάσουμε στην πρόκριση !

Η ομάδα ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην Νορβηγία καθώς και όλους όσους την στήριξαν από μακριά ο καθένας με τον τρόπο του.

Το σίγουρο είναι οτι το συναίσθημα που βιώσαμε τραγουδώντας για τα παιδιά μας σε έναν τέτοιο αγώνα, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτήν την ομάδα.

Ραντεβού σε ΟΛΑ τα γήπεδα της ΓΗΣ !!!

ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ.