Μέτρα τάξης για το Σάββατο

Ο αγώνας για την προτελευταία αγωνιστική δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όποιος και αν είναι ο νικητής, ο Διομήδης θα τερματίσει πρώτος και η ΑΕΚ τρίτη.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης αποφασίστηκαν τα εξής, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο Διομήδης:
* Για τον Διομήδη θα προηγηθούν οι κάρτες διαρκείας και τα εισιτήρια, όπου συνολικά θα εισέλθουν το ανώτερο 300 άτομα.
* Για την ΑΕΚ προβλέπονται 15 προσκλήσεις, τις οποίες αιτήθηκε έγγραφα η Διοίκηση της ομάδας, αλλά με την υποχρέωση να σταλεί ονομαστική λίστα των κατόχων τους.
* Θεωρείται αυτονόητη η ΜΗ μετακίνηση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.
* Οι πόρτες του Κλειστού θα ανοίξουν στις 15.30, ενώ μια ώρα πριν θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία.
* Υποχρεούνται οι διοικήσεις των δύο ομάδων να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Η ΑΕΚ να ανακοινώσει σε τύπο, τηλεόραση, εφημερίδες και Μ.Μ.Ε. ότι δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για τον αγώνα και ότι οι 15 προσκλήσεις αφορούν μέλη και προσωπικό της Διοίκησης της ομάδας, ενώ ίδια ανακοίνωση πρέπει να εκδώσει και η Ο.Χ.Ε.. Ο Διομήδης πρέπει να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων και καρτών διαρκείας, αλλά με μέγιστο αριθμό συνολικά τα 300 άτομα.
* Στον χώρο στάθμευσης του Κλειστού της Νέας Κίου ΔΕΝ επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων, πέραν των υπηρεσιακών οχημάτων Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, τοπικών καναλιών, παραγόντων της Ο.Χ.Ε., παρατηρητή και διαιτητών.

AEK-Handball.gr