Καλή αρχή ομαδάρα !

Η ομάδα μας λοιπόν σήμερα το απόγευμα στις 18:30 έδωσε το πρώτο ραντεβού στο ΟΑΚΑ για να αρχίσει την προετοιμασία της για την νέα χρονιά.

Ο Νίκος Γραμματικός αφού έκανε τις απαραίτητες συστάσεις μεταξύ παλαιών και νέων παικτών, τόνισε ότι απαιτεί από όλους σοβαρότητα και προσπάθεια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κορυφή και τους τίτλους ! Το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό και θα πρέπει να δίνουν όλοι το 100%, το ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο θα είναι δίπλα στους παίκτες σε ότι και να χρειαστούν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας, κύριος Παπασταμάτης ευχόμενος στους παίκτες και στους προπονητές να είναι όλοι γεροί και προσηλωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κορυφή. Η Διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα για να παρέχει σταθερότητα και να λύνει τα όποια προβλήματα για να κάνει το έργο των παικτών ευκολότερο. Η Α.Ε.Κ., τόνισε, ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα και απαιτεί να δίνουν όλοι το 100% για την νίκη.

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση εκτός του Μάλικ Χόγκας που είχε εξασφαλίσει άδεια για επαγγελματικούς λόγους και ενώ του έχει ήδη δοθεί ειδικό πρόγραμμα από τον προπονητή, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις στις 24 Αυγούστου. Ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος λόγω εξεταστικής στον μεταπτυχιακό του τίτλο, έδωσε το παρών με πολιτικά και αναμένεται αύριο να αρχίσει τις προπονήσεις.

Ο Ηλίας Χατσίκας έτρεξε και έκανε ασκήσεις με την ομάδα δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο η αποκατάστασή του.

Ο προπονητής μας, ενημέρωσε τους παίκτες για το πρόγραμμα των προπονήσεων των επόμενων ημερών. Το πρωί 07:00 θα προπονούνται στον στίβο “γράφοντας” χλμ και το απόγευμα 19:00-21:00 στο κλειστό. Το Σάββατο η προπόνηση θα διεξάγεται 18:00-20:00 με την Κυριακή να έχουμε ξεκούραση.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόγραμμα είναι βαρύ, έτσι ευχόμαστε η ομάδα μας να είναι γερή και να έχει δύναμη.

AEK-Handball.gr